RESURSE

Informații și link-uri utile pentru ca tu să ai control asupra afacerii tale, oriunde, oricând, pe mobil sau din portalul Web

Keez este o firmă de servicii complete de contabilitate online

Deoarece sistemul de contabilitate Keez este online, cei peste 2000 de clienți și peste 50 de experții contabili aflați la dispoziția lor pot fi oriunde în România sau în străinătate și pot derula activitatea doar cu un laptop/telefon și o conexiune stabilă la internet.


Sistemul online Keez permite clientului un acces în timp real, pe mobil și în portal web, la informații precum venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată, toate expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

Află mai multe despre Keez din paginile următoare:Avantaje unice pe care Keez
ți le pune la dispoziție,
totul în aplicația mobilă
sau în portalul web:

RAPOARTE DE MANAGEMENT

Venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată: rapoarte expuse în limbaj antreprenorial, nu contabil.

DOCUMENTE ȘI DECLARAȚII

Arhivă electronică cu toate documentele afacerii tale, precum și acces prin Aplicația Mobilă și Portal Web la rapoarte și declarații.

EXPERȚI CONTABILI CECCAR

50 de experți contabili autorizați CECCAR se ocupă de contabilitatea PFA, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

EMITERE FACTURI ONLINE

Serviciu inclus în abonament, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

SUPORT ȘI CONSULTANȚĂ

Comunicare cu expertul contabil dedicat afacerii, prin sistem chat, disponibil 24/7, integrat într-o singură Aplicație mobilă și Portal web.

INTEGRĂRI ȘI OPTIMIZĂRI

Sistemul de contabilitate completă Keez permite integrarea cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vânzare).

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat