TARIFE Servicii Contabilitate Online

Mini

EUR

44

/lună

Contabilitate: până la 20 documente

Vezi ce este un document Facturi emise, facturi achiziții, chitanțe, bonuri, extrase de cont.

Salarizare: 1 angajat*

start

EUR

79

/lună

Contabilitate: până la 50 documente

Vezi ce este un document Facturi emise, facturi achiziții, chitanțe, bonuri, extrase de cont.

Salarizare: 3 angajați*

standard

EUR

139

/lună

Contabilitate: până la 100 documente

Vezi ce este un document Facturi emise, facturi achiziții, chitanțe, bonuri, extrase de cont.

Salarizare: 5 angajați*

premium

EUR

493

/lună

Contabilitate: până la 500 documente

Vezi ce este un document Facturi emise, facturi achiziții, chitanțe, bonuri, extrase de cont.

Salarizare: 25 de angajați*

  • * Pentru un număr mai mare de angajați decât cel prezentat în ofertă, tariful lunar creste cu 7 EUR/angajat.
  • Tarifele nu conțin TVA și se achită prin card, în RON, la cursul BNR din data efectuării plății.
  • Tarifele de mai sus se aplică firmelor neplătitoare de TVA. Pentru firme plătitoare de TVA, se adaugă 15 euro la tariful lunar.
  • Servicii incluse în tarifele pentru contabilitate online: întocmire contabilitate financiară, depunere declarații taxe și impozite, întocmire jurnal de TVA și balanță, rapoarte contabile disponibile în timp real, întocmire registre contabile obligatorii, realizare documente salarizare și ITM.
  • Codurile de TVA local și internațional se obțin și se tarifează separat.
  • Întocmirea și depunerea bilanțului anual, semestrial și trimestrial se tarifează cu o lună de abonament.

Poți avea toată afacerea la îndemână cu pachetul complet de contabilitate online, salarizare și facturare. Lasă-ne datele de contact și te sunăm noi ca să îți oferim toate detaliile:

A intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou!

X

Înscrierea s-a realizat cu succes.

Tarife contabilitate – Keez +

Serviciile moderne de contabilitate oferite de Keez sunt mult mai complexe decat variantele clasice si iti aduc beneficii care te pot ajuta sa ai o afacere mai profitabila. Chiar daca platesti tarife contabilitate mici, avantajele pe care le obtii sunt absolut remarcabile. De regula, multi antreprenori aflati la inceput de drum se tem de faptul ca vor plati un tarif contabilitate mare, care le va afecta in mod semnificativ profiturile. La Keez, insa, ai acces la preturi contabilitate extrem de avantajoase si beneficiezi de servicii care iti vor duce la urmatorul nivel modul in care faci business.

In functie de specificul afacerii tale, primesti din partea noastra o oferta personalizata. Ai acces la un pret contabilitate atractiv, mai ales raportat la beneficiile oferite. Doar cu ajutorul Keez poti sa accesezi cele mai eficiente si moderne servicii de:

Infiintare firma - formalitatile implicate de infiintarea unei firme in Romania pot fi destul de complicate. Ai nevoie sa hotarasti cu privire la tipul de societate pe care il vei infiinta, iar apoi trebuie sa mergi la ghisee si sa lupti cu birocratia. Keez iti ofera, pe langa tarife contabilitate mici, si posibilitatea de a scapa de toate aceste griji. Iti asiguram suport pentru a alege cea mai inspirata forma de organizare si ne ocupam de toate formalitatile;

Contabilitate - serviciile noastre de contabilitate se desfasoara online si nu implica niciun fel de cheltuiala inutila. Trebuie sa platesti doar preturi contabilitate dintre cele mai bune, fara drumuri suplimentare si fara bani irositi pe hartii si dosare. In plus, pastram in cloud toate documentele pe care ni le oferi si poti oricand sa le accesezi;

Salarizare - expertii Keez te pot ajuta sa te ocupi si de relatia cu angajatii tai, din punct de vedere al contractelor si al sistemelor de remuneratie. Aplicatia pentru smartphone si platforma Keez iti ofera toate facilitatile pentru a optimiza procesul de salarizare. In abonamentul lunar, pe care ti-l oferim la tarife contabilitate extrem de avantajoase, poti sa intocmesti contracte de munca, sa eliberezi adeverinte si sa tii pontaje si evidenta bonusurilor;

Facturare - serviciile de facturare si cele de contabilitate sunt contractate separat de catre majoritatea antreprenorilor. Nu si de catre cei care aleg sa lucreze cu Keez! Platforma noastra iti ofera preturi contabilitate cum nu se poate mai avantajoase, mai ales ca in abonamentul lunar primesti incluse si serviciile de facturare online! De pe platforma si din aplicatie emiti cu usurinta facturi care sunt imediat inregistrate in contabilitate. Scapi de metodele rudimentare, de facturier si de stampila, dar si de plata separata a acestor servicii.

Cu Keez, castigi timp si bani si te bucuri de servicii de cea mai buna calitate. Iti oferim preturi excelente si sisteme de contabilitate care te vor ajuta sa simplifici activitatea firmei tale si sa gasesti mereu solutiile potrivite pentru a-ti maximiza profiturile. Platforma noastra iti pune la dispozitie posibilitatea de a stoca in arhiva virtuala toate bonurile, facturile si orice alte documente relevante pentru activitatea ta. Acestea pot fi accesate pe platforma Keez sau direct in aplicatia noastra, la orice ora. De asemenea, poti beneficia de suport din partea expertilor nostri contabili, pe care ii poti contacta in caz de control. Profita de calitatea si tarifele excelente Keez!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat