Program de facturare online inclus in abonamentul lunar

Contactează-ne
Facturează ușor, direct din platformă și obține facturi online pe loc;
Facturile emise în platformă se contabilizează instant;
Facturi online, direct din platformă;
Nu mai trebuie să plătești un alt program de facturare online;
Facturile online se contabilizează imediat și sunt accesibile oricând în platforma Keez, cu ajutorul programului de facturi.
icon p&l in timp real

Economiseste
bani

Câștigă timp

Castiga timp

Acces online la documente

Acces online la documente

Cu Keez, facturarea devine o activitate ușoară. Programul de facturat te ajută să poți emite facturi oriunde, oricând, cu un simplu click. În plus, dacă ai clienți cărora le emiți facturi recurente, totul devine și mai simplu, deoarece softul de facturare va emite automat documentele, iar clienții tăi vor primi facturile online, direct pe email.Atunci când emiți facturi online din platforma Keez, poți administra eficient seria și numărul facturilor, elemente obligatorii. Seriile sunt definite în fiecare an, recomandarea noastră fiind să utilizezi o prescurtare a codului companiei împreună cu anul seriei. Numărul facturii trebuie inițiat pentru prima dată în momentul definirii seriei. Numerele următoarelor facturi vor fi alocate automat de către softul de facturi integrat în platforma Keez.
Cum funcționează softul de facturare online?

Emiterea unei facturi online în platforma Keez este un proces în 5 pași:

1. Cauți clientul (CUI + Enter). Dacă baza de date de la ANAF nu returnează niciun rezultat, atunci trebuie să adaugi un client nou. La prima utilizare a softului de facturi trebuie să completezi seria și primul număr care va apărea pe factură. Următoarele numere din serie vor fi alocate automat.


2. Cauți clientul (CUI + Enter). Completezi apoi data facturii și data scadentă. Programul de facturat va reține scadența folosită pentru fiecare client și ți-o va completa automat pentru următoarea factură pentru acel client.


3. Dacă ai creat deja articolul pentru care emiți factura online, poți să începi să scrii denumirea acestuia. Vor apărea toate articolele care conțin acea denumire. Dacă apeși „Enter”, vei intra în meniul de creare articol nou al programului de facturi.


4. După alegerea articolului poți completa cantitatea, prețul și poți alege tipul de discount (rabat). Dacă dorești să apară informații suplimentare pe factură, poți să le completezi în câmpul ”Note”.


5. Salvezi factura și ea va fi contabilizată automat.

Contactează-ne

Program de facturare online inclus în platforma Keez – facturi online contabilizate imediat si accesibile oricând +

Facturile sunt documente justificative foarte importante pentru bunul mers al afacerii tale. Indiferent de obiectul de activitate al business-ului tău, fie că este vorba despre prestarea de servicii sau despre oferirea de bunuri, clienții pe care îi ai îți vor solicita facturi fiscale. Doar cu ajutorul acestor documente vei putea să obții plata pentru serviciile sau bunurile pe care le oferi. Soluția modernă la care poți apela constă într-un program facturare care să te ajute să eliberezi facturi online, iar varianta simplă și eficientă este serviciul de facturare online din cadrul platformei Keez.

Avantajele unui soft / program facturare integrat

Prin digitalizarea facturilor, beneficiezi de o modalitate mult mai simplă de completare și trimitere a acestora. Ele pot fi generate automat, fară a fi necesară completarea lor manuală. În plus, sistemul de lucru digital oferit de platforma noastră permite înregistrarea imediată și accesibilitatea nelimitată. Obții, astfel:

Rapiditate - tot ce trebuie să faci este să acționezi câteva comenzi simple în cadrul platformei Keez. Nu mai este necesar să completezi manual facturile, să le scanezi și să le trimiți clienților;

Integrare în contabilitate - atunci când emiți factura online prin intermediul platformei noastre, aceasta va fi contabilizată imediat, fară a fi necesare acțiuni suplimentare;

Accesibilitate - dacă folosești un program de facturare online, documentele sunt stocate în arhiva ta digitală și sunt ușor de accesat la orice oră, spre deosebire de facturile păstrate în format fizic;

Precizie - prin automatizarea unei mari părți a sistemului de facturare, te alegi cu simplificarea procesului și cu eliminarea erorilor care pot apărea atunci când facturile sunt completate în mod manual.

De ce Keez?

Keez este o firmă care îți oferă servicii complete de contabilitate, iar posibilitatea de a te bucura de acces la un program facturare ușor de utilizat face parte din platforma noastră online.

Atunci când utilizezi serviciile digitale Keez, te bucuri de înregistrarea imediată în contabilitate a facturilor pe care le trimiți clienților. Din acest punct de vedere, beneficiul este unul major, deoarece câștigi timp extrem de prețios.

În plus, cu ajutorul serviciilor de facturare integrate în cele de contabilitate, economisești sume importante de bani. Contractarea unui soft de facturare online poate fi costisitoare, dacă apelezi la un serviciu special dedicat acestei activități. Cu Keez, te bucuri de facturare integrată în pachetele noastre de servicii de contabilitate.

Totodată, la Keez ai acces permanent, în aceeași platformă, la toate documentele firmei tale, inclusiv la facturile pe care le eliberezi. Mai mult decât atât, putem folosi facturile pe care le generezi în platforma noastră pentru a-ți pune la dispoziție cele mai utile rapoarte de management.

Cu ajutorul experților Keez, facturile tale sunt analizate și gestionate cu grijă, în așa fel încât să fii mereu la curent cu termenele de plată și să iei măsurile necesare pentru ca profitul afacerii tale să nu fie afectat. Alege soluțiile moderne Keez și du-ți afacerea la nivelul următor!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat