Program de facturare online

Contactează-ne
Facturează ușor, direct din platformă și obține facturi online pe loc;
Facturile emise în platformă se contabilizează instant;
Facturi online, direct din platformă;
Nu mai trebuie să plătești un alt program de facturare online;
Facturile online se contabilizează imediat și sunt accesibile oricând în platforma Keez, cu ajutorul programului de facturi.
icon p&l in timp real

Economiseste
bani

Câștigă timp

Castiga timp

Acces online la documente

Acces online la documente

Cu Keez, facturarea devine o activitate ușoară. Programul de facturat te ajută să poți emite facturi oriunde, oricând, cu un simplu click. În plus, dacă ai clienți cărora le emiți facturi recurente, totul devine și mai simplu, deoarece softul de facturare va emite automat documentele, iar clienții tăi vor primi facturile online, direct pe email.Atunci când emiți facturi online din platforma Keez, poți administra eficient seria și numărul facturilor, elemente obligatorii. Seriile sunt definite în fiecare an, recomandarea noastră fiind să utilizezi o prescurtare a codului companiei împreună cu anul seriei. Numărul facturii trebuie inițiat pentru prima dată în momentul definirii seriei. Numerele următoarelor facturi vor fi alocate automat de către softul de facturi integrat în platforma Keez.
Cum funcționează softul de facturare online?

Emiterea unei facturi online în platforma Keez este un proces în 5 pași:

1. Cauți clientul (CUI + Enter). Dacă baza de date de la ANAF nu returnează niciun rezultat, atunci trebuie să adaugi un client nou. La prima utilizare a softului de facturi trebuie să completezi seria și primul număr care va apărea pe factură. Următoarele numere din serie vor fi alocate automat.


2. Cauți clientul (CUI + Enter). Completezi apoi data facturii și data scadentă. Programul de facturat va reține scadența folosită pentru fiecare client și ți-o va completa automat pentru următoarea factură pentru acel client.


3. Dacă ai creat deja articolul pentru care emiți factura online, poți să începi să scrii denumirea acestuia. Vor apărea toate articolele care conțin acea denumire. Daca apeși „Enter”, vei intra în meniul de creare articol nou al programului de facturi.


4. După alegerea articolului poți completa cantitatea, prețul și poți alege tipul de discount (rabat). Dacă dorești să apară informații suplimentare pe factură, poți să le completezi în câmpul ”Note”.


5. Salvezi factura și ea va fi contabilizată automat.

Contactează-ne

Program de facturare online inclus în platforma Keez – facturi online contabilizate imediat si accesibile oricând +

Facturile sunt documente justificative foarte importante pentru bunul mers al afacerii tale. Indiferent de obiectul de activitate al business-ului tau, fie ca este vorba despre prestarea de servicii sau despre oferirea de bunuri, clientii pe care ii ai iti vor solicita facturi fiscale. Doar cu ajutorul acestor documente vei putea sa obtii plata pentru serviciile sau bunurile pe care le oferi. Solutia moderna la care poti apela consta intr-un program facturare care sa te ajute sa eliberezi facturi online, iar varianta simpla si eficienta este serviciul de facturare online din cadrul platformei Keez.

Avantajele unui program facturare integrat

Prin digitalizarea facturilor, beneficiezi de o modalitate mult mai simpla de completare si trimitere a acestora. Ele pot fi generate automat, fara a fi necesara completarea lor manuala. In plus, sistemul de lucru digital oferit de platforma noastra permite inregistrarea imediata si accesibilitatea nelimitata. Obtii, astfel:

Rapiditate - tot ce trebuie sa faci este sa actionezi cateva comenzi simple in cadrul platformei Keez. Nu mai este necesar sa completezi manual facturile, sa le scanezi si sa le trimiti clientilor;

Integrare in contabilitate - atunci cand emiti factura online prin intermediul platformei noastre, aceasta va fi contabilizata imediat, fara a fi necesare actiuni suplimentare;

Accesibilitate - daca trimiti facturi online, ele sunt stocate in arhiva ta digitala si sunt usor de accesat la orice ora, spre deosebire de facturile pastrate in format fizic;

Precizie - prin automatizarea unei mari parti a sistemului de facturare, te alegi cu simplificarea procesului si cu eliminarea erorilor care pot aparea atunci cand facturile sunt completate in mod manual.

De ce Keez?

Keez este o firma care iti ofera servicii complete de contabilitate, iar posibilitatea de a te bucura de acces la un program facturare usor de utilizat face parte din platforma noastra online.

Atunci cand utilizezi serviciile digitale Keez, te bucuri de inregistrarea imediata in contabilitate a facturilor pe care le trimiti clientilor. Din acest punct de vedere, beneficiul este unul major, deoarece castigi timp extrem de pretios.

In plus, cu ajutorul serviciilor de facturare integrate in cele de contabilitate, economisesti sume importante de bani. Contractarea unor soft-uri online de facturare poate fi costisitoare daca apelezi la un serviciu special dedicat acestei activitati. Cu Keez, te bucuri de facturare integrata in pachetele noastre de servicii de contabilitate.

Totodata, la Keez ai acces permanent, in aceeasi platforma, la toate documentele firmei tale, inclusiv la facturile pe care le eliberezi. Mai mult decat atat, putem folosi facturile pe care le generezi in platforma noastra pentru a-ti pune la dispozitie cele mai utile rapoarte de management.

Cu ajutorul expertilor Keez, facturile tale sunt analizate si gestionate cu grija, in asa fel incat sa fii mereu la curent cu termenele de plata si sa iei masurile necesare pentru ca profitul afacerii tale sa nu fie afectat. Alege solutiile moderne Keez si du-ti afacerea la nivelul urmator!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat