Deschidere (înființare) SRL online

Ai o idee de afacere și vrei să îți deschizi un SRL? Echipa noastră de experți contabili te ajută cu tot ceea ce ai nevoie!
Folosim tehnologie de ultimă generație, astfel încât tot acest proces sa fie cât mai simplu, ușor și eficient, fără ca tu sa depui prea multe eforturi pentru deschiderea SRL-ului.
De la o idee la un business de succes sunt doar câteva etape, iar cu ajutorul oamenilor potriviți, un viitor strălucit te așteaptă!

Ce este un SRL?

SRL este prescurtarea de la societate cu răspundere limitată, una dintre cele mai des întalnite forme de organizare a unei afaceri. Aceasta se deosebește prin faptul ca are o răspundere limitată în fața legii și în fața proprietarilor.
Dacă te interesează înființarea SRL-ului online, trebuie să știi ca aceasta reprezintă o opțiune sigură, care oferă multe avantaje.
Se plătesc taxe minime

Se plătesc taxe minime

Este ușor de înființat

Este ușor de înființat

Este flexibilă și permite până la 50 de asociați

Este flexibilă și permite până la 50 de asociați

Oferă posibilități de atragere de investiții

Oferă posibilități de atragere de investiții

icon p&l in timp real

Are o răspundere limitată în fața legii

Vrei să știi prețul pentru înființare SRL și ce beneficii poți avea de la Keez?
Lasă-ne datele de contact și te sunăm noi ca să îți oferim toate detaliile:


A intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou!

X

Înscrierea s-a realizat cu succes.

Documente & acte necesare deschidere / înființare SRL de care ne ocupăm noi

Echipa Keez face eforturi constant pentru a nu fi nevoie ca tu să depui eforturi prea mari. Astfel, te scutim de multe etape pe care ar fi trebuit să le parcurgi, dacă nu ai fi apelat la o firmă de contabilitate SRL.

Așadar, de la completarea cererilor, obținerea tuturor actelor necesare pentru înființarea de SRL online, până la identificarea câtorva variante de nume și multe alte aspecte, experții noștri se asigură că totul este pus la punct, pentru ca afacerea ta să poată fi deschisă.

De asemenea, ori de câte ori vei avea nevoie, te vom ajuta cu informații și consiliere, astfel încât înființarea SRL-ului online să fie simplă și rapidă.

Indiferent că vrei să îți deschizi o societate cu răspundere limitată, echipa Keez îți stă la dispoziție cu servicii de contabilitate SRL. Contactează chiar acum specialiștii noștri!

Servicii profesionale de înființare SRL online. +

Fiecare aventura antreprenoriala incepe cu procesul de infiintare SRL. Mai mult sau mai putin complex, in functie de specificul companiei ale carei baze ai de gand sa le pui, acest proces este unul prin care vrei sa treci cat mai rapid. Aceasta formalitate se poate dovedi dificila, asadar traversarea cu repeziciune a etapelor nu este indicata. Este nevoie ca procesul de deschidere a firmei tale sa fie efectuat cu minutiozitate si cu mare atentie la toate detaliile.

Ai nevoie de o afacere cu o baza sanatoasa, care sa se dezvolte rapid si sa iti asigure un viitor sigur. Tocmai de aceea, este de preferat sa apelezi la ajutorul unor experti. Poti castiga o multime de avantaje daca decizi sa apelezi la servicii de infiintare SRL online. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea!

Economisesti timp

Poate cel mai mare impediment de care te lovesti atunci cand vrei sa deschizi o SRL este cel legat de timpul investit in intreg procesul. Trebuie sa parcurgi mai multe etape, toate fiind consumatoare de timp. Ai nevoie sa te informezi, sa programezi sedinte de consiliere la biroul Registrului Comertului, sa te deplasezi pentru verificarea dosarului, apoi pentru ridicarea certificatului de functionare, ulterior sa mergi la ANAF si de abia apoi pot da drumul activitatii.

Toate aceste etape pot fi delegate atunci cand apelezi la servicii de infiintare SRL. Poti contracta cu usurinta serviciile unei firme precum Keez, care te va ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti deschide business-ul. Mai mult decat atat, expertii companiei se vor ocupa si de intocmirea dosarului necesar infiintarii afacerii tale. Astfel, te poti lasa pe mana unor experti cu ani intregi de experienta in domeniu si care stiu exact de ce documente ai nevoie, in functie de tipul firmei pe care o deschizi.

Economisesti bani

Pe langa timp, o alta resursa pretioasa pe care o investesti in infiintarea unei firme este cea financiara. Procesul de deschidere a firmei, in sine, nu este costisitor si implica unele taxe destul de mici, indiferent de tipul societatii comerciale pe care o vrei lansata.

La fel se intampla si in cazul PFA-urilor. Cu toate acestea, costul deseori trecut cu vederea este cel implicat de timpul pierdut si drumurile parcurse catre ghisee, precum si de obtinerea repetata a documentelor, in cazul in care exista erori la dosar. Cu ajutorul unui serviciu specializat de infiintare SRL online, mergi la sigur si nu ratezi nimic.

Ai acces permanent la documente

Cum un astfel de serviciu iti garanteaza actiuni luate online si eliminarea deplasarilor, ai avantajul de a avea disponibile pe internet toate documentele necesare in procesul infiintarii firmei tale. Obtii astfel acces la orice detaliu, in orice moment.

Totodata, poti modifica pe platforma Keez informatiile oferite, daca sunt impuse eventuale schimbari. Totul se desfasoara rapid si in siguranta, fara deplasari inutile. Spre deosebire de colaborarea cu firme care ofera consultanta in zona de infiintare a unei afaceri, Keez este un serviciu de infiintare SRL online cu care poti comunica si face schimb de documente fara a avea nevoie de altceva in afara de o conexiune buna la internet.

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat