Servicii de contabilitate online

Expert contabil dedicat, documente și rapoarte disponibile în aplicația pentru mobil și portalul web

icon contabilitate

CONTABILITATE COMPLETĂ

100 de experți contabili autorizați CECCAR, care îți stau la dispoziție pentru a-ți oferi servicii de contabilitate online, suport și consultanță în concordanță cu specificul afacerii tale.

icon infiintare firma

ÎNFIINȚARE FIRMĂ

De la idee la afacere e doar un pas, Keez se ocupă tot ce ține de înființarea firmei tale: realizare dosar, depunere ONRC, trimitere acte pe adresa ta.

icon facturare

EMITERE FACTURI ONLINE

Acest modul inclus în abonamentul lunar îți oferă serviciul de emitere a facturilor și includerea lor automată în rapoartele pe care le accesezi în aplicație sau în portalul web.

icon salarizare

SALARIZARE PERSONAL

Modulul este inclus în abonamentul lunar și se ocupă cu organizarea și administrarea elementelor de salarizare, contracte de muncă, pontaj, acte adiționale, liste salariați.

Avantaje unice pe care Keez
ți le pune la dispoziție,
totul în aplicația mobilă,
sau în portalul web:

RAPOARTE DE MANAGEMENT

Venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată - expuse în limbaj antreprenorial, nu contabil.

DOCUMENTE ȘI DECLARAȚII

Arhivă electronică cu toate documentele afacerii tale, precum și acces prin aplicația mobilă și portal web la rapoarte și declarații.

EXPERȚI CONTABILI CECCAR

100 de experți contabili autorizați CECCAR se ocupă de contabilitatea PFA, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

EMITERE FACTURI ONLINE

Serviciu inclus în abonament, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

SUPORT ȘI CONSULTANȚĂ

Comunicare cu expertul contabil dedicat afacerii, prin sistem chat, disponibil 24/7, integrat într-o singură aplicație mobilă și portal web.

INTEGRĂRI ȘI OPTIMIZĂRI

Sistemul de contabilitate completă Keez permite integrarea cu diverse softuri operaționale, ex: de gestiune/de facturare/de vânzare.

Contactează-ne

Keez – firmă de contabilitate online, ce oferă servicii performante +

O afacere de succes reprezintă un obiectiv pentru orice antreprenor, însă atingerea succesului este o misiune care implică efort și atenție la detalii. Astfel, alegerea unor servicii de contabilitate online, de calitate superioară, este un detaliu extrem de important. Contabilitatea este unul dintre cele mai semnificative aspecte ce influențează activitatea companieitale, deoarece, prin intermediul contabilității, sunt documentate și declarate toate tranzacțiile financiare pe care firma le desfășoară.

Tot prin contabilitate, te asiguri că te afli în legalitate și că tot ceea ce trece prin firma ta este declarat și notat. Însă nu doar latura referitoare la înregistrarea corespunzătoare a tranzacțiilor financiare este beneficiul adus de contabilitate. Iată unele dintre cele mai importante avantaje de care te poți bucura dacă apelezi la servicii de contabilitate online!

Rapoarte contabile complete și accesibile

În categoria rapoartelor contabile se încadrează toate documentele care sunt obligatorii pentru orice entitate ce exercită activități economice. Chiar și pentru PFA, dar mai ales pentru SRL și alte tipuri de societăți comerciale, rapoartele contabile trebuie întocmite cu precizie și într-o manieră completă. Se încadrează aici jurnalul TVA, balanța și bilanțul contabile, dar și registrele contabile obligatorii.

Dacă apelezi la serviciile unei firme de contabilitate online, care utilizează cele mai moderne tehnici de lucru, precum Keez, te vei alege cu o activitate mult simplificată. Altfel spus, spre deosebire de serviciile clasice de contabilitate, prin servicii de contabilitate online vei reuși să scutești timp și bani, prin evitarea întâlnirilor repetate cu experții care te ajută. Totodată, vei avea acces la documentele care sunt stocate în cloud și care sunt disponibile 24/7. Nu va mai trebui să cauți nimic prin teancuri de dosare.

Rapoarte de management extrem de utile

Rapoarte de management extrem de utile

Tot cu ajutorul unei firme de contabilitate online îți poți spori profiturile și poți beneficia de o imagine mult mai clară asupra activității firmei tale. Prin digitalizarea procesului de contabilitate, pot fi generate rapoarte de management care îți vor fi foarte utile. Aceste rapoarte vor surprinde, într-un limbaj antreprenorial, toate măsurile pe care le-ai putea adopta pentru a îmbunătăți profitabilitatea firmei.

Totodată, vei afla care sunt facturile neîncasate, dar și facturile pe care le mai ai de plătit. Cu ajutorul unui raport de management beneficiezi, practic, de consultanță de business, fără a plăti sume exorbitante în plus. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la servicii de contabilitate online profesioniste, precum cele asigurate de Keez.

Consultanță și suport

În domeniul contabil este foarte important să beneficiezi de sprijinul unor experți dispuși să te ajute cu adevărat. Keez îți oferă acces la o echipă de profesioniști experimentați, care nu doar că vor întocmi cu atenție și cu precizie toate documentele necesare, ci te vor ajuta și cu servicii de consultanță și reprezentare, în cazul controalelor. În plus, experții contabili îți pot oferi susținere în orice problemă și mențin relația cu Revisal și ITM, aspect esențial atunci când ai un număr considerabil de angajați.

Dacă decizi să apelezi la servicii de contabilitate online, complete și moderne de la Keez, te vei bucura de un pachet de beneficii mult mai generos decât cel oferit de opțiunile clasice. Vei avea parte de servicii suplimentare, precum cele de facturare online și acces la alte softuri. Totul la prețuri cât se poate de convenabile.

Sistemul de contabilitate completă Keez permite integrarea cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vânzare).

Lasă-te pe mâna specialiștilor din domeniu, iar afacerea ta va prospera cu siguranță!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat