SERVICII:
Contabilitate, Salarizare, Facturare, Înființare

Expert Contabil dedicat, documente și rapoarte disponibile în aplicație mobil și portal web.

icon contabilitate

CONTABILITATE COMPLETĂ

60 de Experți Contabili autorizați CECCAR disponibili pentru contabilitate financiară, suport și consultanță în concordanță cu specificul afacerii tale.

icon infiintare firma

ÎNFIINȚARE FIRMĂ

De la idee la afacere e doar un pas, Keez se ocupă tot ce ține de înființarea firmei tale: realizare dosar, depunere ONRC, trimitere acte pe adresa ta.

icon facturare

EMITERE FACTURI ONLINE

Modul inclus în abonamentul lunar pentru emitere facturi și includerea lor automată în rapoartele disponibile în aplicație pe mobil și în portalul web.

icon salarizare

SALARIZARE PERSONAL

Modul inclus în abonamentul lunar pentru organizare și administrare elemente de salarizare, pontaj, contracte de muncă, acte adiționale, liste salariați.

Avantaje unice pe care Keez
ți le pune la dispoziție,
totul în aplicația mobilă,
sau în portalul web:

RAPOARTE DE MANAGEMENT

vVenituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată: rapoarte expuse în limbaj antreprenorial, nu contabil.

DOCUMENTE ȘI DECLARAȚII

Arhivă electronică cu toate documentele afacerii tale, precum și acces prin Aplicația Mobilă și Portal Web la rapoarte și declarații.

EXPERȚI CONTABILI CECCAR

50 de experți contabili autorizați CECCAR se ocupă de contabilitatea PFA, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

EMITERE FACTURI ONLINE

Serviciu inclus în abonament, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

SUPORT ȘI CONSULTANȚĂ

Comunicare cu expertul contabil dedicat afacerii, prin sistem chat, disponibil 24/7, integrat într-o singură Aplicație mobilă și Portal web.

INTEGRĂRI ȘI OPTIMIZĂRI

Sistemul de contabilitate completă Keez permite integrarea cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vânzare).

Contactează-ne

Keez: servicii contabilitate performante și beneficii exclusive +

O afacere de succes reprezinta un obiectiv pentru orice antreprenor, insa atingerea succesului este o misiune care implica efort si atentie la detalii. Astfel, alegerea unor servicii contabilitate de calitate superioara este un detaliu extrem de important. Contabilitatea este unul dintre cele mai importante aspecte ce influenteaza activitatea companiei tale. Asta deoarece prin intermediul contabilitatii sunt documentate si declarate toate tranzactiile financiare pe care firma le desfasoara in activitatea sa.

Tot prin contabilitate, te asiguri ca te afli in legalitate si ca tot ceea ce trece prin firma ta este declarat si notat in cele mai mici detalii. Insa nu doar latura referitoare la inregistrarea corespunzatoare a tranzactiilor financiare este beneficiul adus de contabilitate. Iata unele dintre cele mai importante beneficii de care te poti bucura daca apelezi la servicii de contabilitate online!

Rapoarte contabile complete si accesibile

In categoria rapoartelor contabile se incadreaza toate documentele care sunt obligatorii pentru orice entitate ce exercita activitati economice. Chiar si pentru PFA, dar mai ales pentru SRL si alte tipuri de societati comerciale, rapoartele contabile trebuie intocmite cu precizie si intr-o maniera completa. Se incadreaza aici jurnalul TVA, balanta si bilantul contabile, dar si registrele contabile obligatorii.

Daca apelezi la serviciile unei firme care utilizeaza cele mai metode tehnici de lucru, precum Keez, te vei alege cu o activitate mult simplificata. Altfel spus, spre deosebire de serviciile clasice de contabilitate, prin servicii de contabilitate online vei reusi sa scutesti timp si bani prin evitarea intalnirilor repetate cu expertii care te ajuta. Totodata, vei avea acces la documentele care sunt stocate in cloud si care sunt disponibile 24/7. Nu va mai trebui sa cauti nimic prin teancuri de dosare.

Rapoarte de management extrem de utile

Tot cu ajutorul unei firme de contabilitate moderne iti poti spori profiturile si poti beneficia de o imagine mult mai clara asupra activitatii firmei tale. Prin digitalizarea procesului de contabilitate, pot fi generate rapoarte de management care iti vor fi foarte utile. Aceste rapoarte vor surprinde, intr-un limbaj antreprenorial, toate masurile pe care le-ai putea adopta pentru a imbunatati profitabilitatea firmei.

Totodata, vei afla care sunt facturile neincasate, dar si facturile pe care le mai ai de platit. Cu ajutorul unui raport de management beneficiezi, practic, de consultanta de business fara a plati sume exorbitante in plus. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la servicii de contabilitate precum cele asigurate de Keez.

Consultanta si suport

Foarte important, in domeniul contabil, este sa beneficiezi de sprijinul unor experti dispusi sa te ajute cu adevarat. Keez iti ofera acces la o echipa de profesionisti experimentati care nu doar ca vor intocmi cu atentie si cu precizie toate documentele necesare. Ei te vor ajuta si cu servicii de consultanta si reprezentare, in cazul controalelor. Totodata, expertii contabili iti pot oferi sustinere in orice problema si mentin relatia cu Revisal si ITM, aspect esential atunci cand ai un numar considerabil de angajati.

Daca decizi sa apelezi la servicii de contabilitate complete si moderne de la Keez, te vei bucura de un pachet de beneficii mult mai generos decat cel oferit de optiunile clasice. Totodata, vei avea parte de servicii suplimentare, precum servicii de facturare online si acces la alte softuri. Totul, la preturi cat se poate de convenabile.

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat