Servicii salarizare personal

Organizează și administrează salarizarea personalului firmei tale într-un singur loc: aplicația Keez

Contactează-ne

La Keez, salarizarea este un proces simplu, la îndemână. De ce? Pentru că vei beneficia de:

Informații actualizate

Informații
actualizate

Câștigă timp

Economie de
timp

Acces online la documente

Acces online la
documente

În platforma Keez poți să îți administrezi salariații cu ușurință, poți întocmi contracte de muncă, acte adiționale, adeverințe, pontaje și bonusuri.

Modulul de salarizare este inclus în fiecare abonament lunar Keez și reprezintă o soluție completă, având la bază elemente legislative solide adaptate permanent și completate de experiența specialiștilor în domeniu.

Contactează-ne
Keez – Servicii salarizare și administrare personal de ultimă generație +

Dacă deții o firmă și trebuie să gestionezi situația unui număr important de salariați, cea mai bună alegere pe care o poți face este să apelezi la servicii de salarizare moderne. Procesul de administrare personal poate fi unul complicat, mai ales dacă ai o firmă cu un număr mare de angajați. Cu toate acestea, există o variantă prin care poți simplifica întreg procesul.

Procesul de administrare a salarizării personalului trebuie să fie unul în permanență adaptat rigorilor legii și este, uneori, complicat să ții pasul fără a pierde timp și bani, mai ales atunci când apelezi la metode clasice. Iată care sunt beneficiile pe care le poți obține, dacă apelezi la servicii salarizare de la Keez!

Ești mereu în pas cu rigorile legii

Elementele legislative, atunci când vine vorba de administrare personal, sunt modificate în mod periodic. Tocmai de aceea, ai nevoie de ajutorul unor experți în domeniu. Dacă accesezi modulul de salarizare pus la dispoziție de Keez, ai ocazia să lași procesul în seama unor oameni care adaptează și completează în permanență, din punct de vedere legal, măsurile luate pentru afacerea ta.

Ai totul într-un singur loc

Un astfel de modul de salarizare te va ajuta să ai toate informațiile referitoare la salarizarea personalului, disponibile într-o singură platformă. Poți accesa oricând documentele și informațiile de care ai nevoie, în caz de control.

Economisești timp

Cu ajutorul unor servicii de salarizare digitalizate marca Keez vei putea să economisești timp. Nu trebuie să mai aștepți după alți oameni sau după mai multe platforme ori soluții software depășite din punct de vedere tehnic.

Cele mai moderne servicii de gestionare a procesului de salarizare îți vor ușura munca și-ți vor oferi mai mult timp pentru a-ți dezvolta afacerea!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat