Salarizarea este acum la îndemână

Organizează și administrează salarizarea personalului firmei tale într-un singur loc: aplicația Keez

Contactează-ne

La Keez, salarizarea este un proces simplu, la îndemână

Informații actualizate

Informații
actualizate

Câștigă timp

Economie de
timp

Acces online la documente

Acces online la
documente

În platforma Keez poți să îți administrezi salariații cu ușurință, poți întocmi contracte de muncă, acte adiționale, adeverințe, pontaje și bonusuri.

Modulul de salarizare este inclus în fiecare abonament lunar Keez și reprezintă o soluție completă având la bază elemente legislative solide adaptate permanent și completate de experiența specialiștilor în domeniu.

Contactează-ne

Keez – Servicii salarizare si administrare personal de ultima generatie +

Daca detii o firma si trebuie sa gestionezi situatia unui numar important de salariati, cea mai buna alegere pe care o poti face este sa apelezi la servicii de salarizare moderne. Procesul de administrare personal poate fi unul complicat, mai ales daca ai o firma cu un numar mare de angajati. Cu toate acestea, exista o varianta prin care poti simplifica intreg procesul.

Procesul de administrare a salarizarii personalului trebuie sa fie unul in permanenta adaptat rigorilor legii si este, uneori, complicat sa tii pasul fara a pierde timp si bani, mai ales atunci cand apelezi la metode clasice. Iata care sunt beneficiile pe care le poti obtine daca apelezi la servicii salarizare de la Keez!

Mereu in pas cu rigorile legii

Elementele legislative, atunci cand vine vorba de administrare personal, sunt modificate in mod periodic. Tocmai de aceea, ai nevoie de ajutorul unor experti in domeniu. Daca accesezi modulul de salarizare pus la dispozitie de Keez, ai ocazia sa lasi procesul in seama unor oameni care adapteaza si completeaza in permanenta, din punct de vedere legal, masurile luate pentru afacerea ta.

Totul intr-un singur loc

Un astfel de modul de salarizare te va ajuta sa ai toate informatiile referitoare la salarizarea personalului disponibile intr-o singura platforma. Poti accesa oricand documentele si informatiile de care ai nevoie, in caz de control.

Economiseste timp

Cu ajutorul unor servicii salarizare digitalizate marca Keez vei putea sa economisesti timp. Nu trebuie sa mai astepti dupa alti oameni sau dupa mai multe platforme ori solutii software depasite din punct de vedere tehnic.

Cele mai moderne servicii de gestionare a procesului de salarizare iti vor usura munca si-ti vor oferi mai mult timp pentru a dezvolta afacerea!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat