Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Servicii

salarizare și evidență personal

Gestionează toate aspectele salarizării personalului tău într-un singur loc, cu ajutorul Keez.

Gestionează cu ușurință toate aspectele salarizării

La Keez, ai toate instrumentele necesare pentru a gestiona cu ușurință toate aspectele salarizării angajaților tăi. Poți întocmi manual sau automat contracte de muncă, acte adiționale, decizie de încetare, contract de mandat sau adeverințe într-un singur loc.

Soluție completă și adaptată la legislația în vigoare

Modulul de salarizare Keez este conform cu legislația în vigoare și este actualizat permanent, astfel încât să te asiguri că ești întotdeauna în conformitate cu legea.

Beneficiază de suport specializat și de soluții personalizate

Keez îți oferă suport specializat în vederea completării pontajului, înregistrării angajaților în Revisal sau pentru întocmirea documentelor la ITM.

Avantaje unice pe care Keez ți le pune la dispoziție.

Ai totul în aplicația de mobil sau portalul Web.

Rapoarte de management

Înțelege rapid care este situația financiară a afacerii tale. Toate documentele sunt expuse în limbaj antreprenorial, nu contabil.

Documente și declarații

Toate documentele afacerii tale îți sunt la îndemână. Le poți accesa direct din aplicație oricând și de oriunde (Web sau mobil).

Contabilitate fără griji

Ai expert contabil dedicat care are grijă de afacerea ta. Îți ține contabilitatea și îți depune toate declarațiile la ANAF, iar tu te poți focusa pe ceea ce contează!

Facturare online

Generezi facturi cu doar câteva click-uri, fără prea multe bătăi de cap. Softul de facturare este inclus în abonament, iar facturile emise se contabilizează instant.​

Suport și consultanță

Comunici cu expertul contabil oricând ai nevoie de ajutor direct din aplicație. Chat disponibil 24/7 atât pe mobil cât și cât pe Web.

Contabilitate integrată

Scapi de toate bătăile de cap! Keez îți pune la dispoziție diverse softuri operaționale (de gestiune, de facturare, de vânzare) ideale pentru afacerea ta.

ONRC anunță că va suspenda activitatea pentru mentenanță tehnică în perioada 19-25 iulie. Detalii pe blogul Keez.

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: