Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Contabilitate externalizată | Keez

Share this article

Timp de citire: 3 minute

Cuprins

Află de la Keez care sunt avantajele și ce trebuie să urmărești ca să eficientizezi funcționarea contabilității.

Valorifică experiența specialiștilor în contabilitate

Contabilitatea poate deveni atât de greoaie încât să te împiedice pe tine și pe echipa ta să vă extindeți. Ca antreprenor, pierzi concentrarea prin risipirea eforturilor pe calcule, raportări, salarizare și multe altele. Vei pierde astfel din vedere ceea ce contează cel mai mult: creșterea.

Accesul la o companie de specialiști în servicii de contabilitate la un preț accesibil va duce la concentrarea eforturilor pe celelalte lucruri esentiale in administrarea companiei.

Contabilitatea este dinamică

Menținerea înregistrărilor financiare necesită atenție la detalii și o înțelegere profundă a subtilităților înregistrării. Standardele contabile, facturarea clienților și alte proiecte se schimbă odată cu trecerea timpului.

Specialiștii în servicii de contabilitate externalizate își păstrează legătura cu schimbările din industrie, astfel încât să nu fie necesar să te preocupi in detaliu de acest aspect. În loc să rămâi la curent cu particularitățile codului fiscal și a înregistrărilor financiare, lasă asta pe mâna specialiștilor.

Scalarea fără griji

Creșterea rapidă este principalul obstacol al fiecărui startup. Există o cursă pentru a câștiga o cotă de piață în cel mai scurt timp posibil. Un startup afectat de proiecte interne de contabilitate care consumă resurse umane și timp nu se va extinde suficient de rapid pentru a maximiza cota de piață.

Dacă startup-ul tău este ca majoritatea, investește o cantitate considerabilă de timp încercând să proceseze plățile, să organizeze documentele financiare și să raporteze informații financiare în conformitate cu legea. Alegerea unui serviciu de contabilitate care poate să crească împreună cu firma ta va ușura considerabil acest efort pregătind terenul pentru ca afacerea să crească foarte rapid.

Ia decizii bazate pe date

Gîndește-te la ultima dată când a trebuit să iei o decizie importantă cu privire la afacerea ta. Dacă esti ca majoritatea administratorilor, nu ai informațiile și timpul necesar prelucrării lor.

În loc să te bazezi pe instinct pentru a lua decizii, utilizează analiza și cunoștințele furnizate de serviciile de contabilitate externalizate. Asigură-te că profesioniștii în contabilitate au personalul, experiența, abilitățile și sistemele software necesare pentru a furniza rapoarte clare care pregătesc terenul pentru luarea de decizii prudente.

Recunoaște valoarea timpului tău

Să admitem, firma ta probabil că nu are un buget foarte mare și poți crede că nu îți permiți expertiza specialiștilor în servicii de contabilitate externalizate. Poate contabilitatea este ultima în lista de priorități – cel putin la început.

Timpul tău este cel mai valoros activ. În loc să încerci să realizezi o misiune imposibilă prin a compensa informațiile neclare primite din toate sursele și a stăpâni subtilitățile contabilității pentru ca apoi să le implementezi în firmă, încrede-te în specialiștii în servicii de contabilitate externalizate pentru a o face corect din prima încercare.

Externalizează contabilitatea unui specialist și vei beneficia de relaxare și de mai mult timp liber pentru a te concentra asupra îmbunătățirii valorii oferite de firmă, extinderii pe segemente noi și câștigării unei părți cat mai mari din piață.

Specialiștii în servicii de contabilitate externalizate îți economisesc timp și bani prin pregătirea atentă a materialelor financiare, reducerea erorilor de date în documentele contabile, transmiterea informațiilor financiare părților implicate și multe altele.

Vrei să afli mai multe despre serviciile de contabilitate externalizate? Lasă-ne datele tale de contact si te sunăm noi.

 

Recomandările noastre

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: