Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

De unde a plecat ideea de contabilitate digitala, keez.ro?

Share this article

Timp de citire: 2 minute

Cuprins

Cu totii stim ca orice afacere are la baza o idee. Aceasta idee ar trebui sa aiba un caracter de noutate in piata sau sa aduca un plus serviciilor deja existente, pentru ca afacerea sa devina de succes.

Keez.ro a pornit din dorinta de a oferi ceva nou pentru piata din Romania, o solutie completa de contabilitate la nivelul tehnologic al anului in care ne aflam.
Am pornit cu o echipa de 20 de programatori de top si am investit aproape un an de munca, intr-o aplicatie menita sa usureze munca antreprenorilor in ceea ce priveste contabilitatea.

Sa vedem oportunitatea

Antreprenorul vrea doar sa isi puna ideea in practica. Orice altceva este pe planul doi.
Contabilitate, Personal? Pentru toate acestea are nevoie de ceva sau de cineva care sa se ocupe.

PROBLEMA: contabilitatea este inca in anul 1997
Serviciile contabile se desfasoara ca in anul 1997: chitante si facturi in schimbul unui dosar tiparit + Excel ce contine informatii referitoare la luna trecuta. Tehnologia lipseste din serviciile contabile.

In orice alt domeniu, tehnologia este omniprezenta

Ne-am folosit de tehnologia digitala pentru a va oferi o aplicatie de contabilitate la care sa aiba acces oricine, la preturi foarte bune. Cu ajutorul keez.ro, vei uita cum arata contabilul tau, insa vei putea sa vezi in orice moment situatia contabila a firmei, documentele emise, documentele primite si vei putea genera rapoartele contabile pe care ti le doresti in orice moment, chiar si pe telefonul tau. Nu va mai trebui sa suni la contabilitate sa intrebi un sold sau profitabilitatea intr-o anumita luna. Le ai la un click distanta.

De ce keez.ro?

Aplicatia digitala keez.ro, inlocuieste contabilitatea clasica si usureaza mult munca antreprenorului.Procesul pentru utilizator este cat se poate de simplu.
Faci poza cu telefonul a documentului ce trebuie inregistrat. Odata incarcat in aplicatie, documentul ajunge la noi si este procesat. Este destul de simplu, nu? Pe urma vei putea vedea in aplicatie toate documentele si care este situatia ta contabila.Nu-ti fie teama, in spatele aplicatiei lucram cu experti contabili care vor avea grija sa fie totul in regula cu depunerea actelor si tot ce implica un serviciu contabil complet

ONRC anunță că va suspenda activitatea pentru mentenanță tehnică în perioada 19-25 iulie. Detalii pe blogul Keez.

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: