Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Daniel Mateescu în expose.ro: “Afacerile se vor muta în online și asta va schimba totul”

Share this article

Timp de citire: < 1 minut

Cuprins

Daniel Mateescu a acordat un inteviu Cristinei Paraschiv de la expose.ro. Câteva idei extrase din material:

“Toți acești ani în zona Enterprise Resource Planning m-au făcut să îmi doresc să pot să fiu în stare să aduc la îndemâna antreprenorilor unelte care erau disponibile doar IMM-urilor mari și corporațiilor. Produsele și serviciile pe care aceste firme mari le primeau de la echipa mea aveau și au și acum beneficii extraordinare. Parte din aceste beneficii ar fi putut fi disponibile mult mai multor firme cu resurse incomparabil mai mici.”

“Avem în spate o echipă formată din 22 de experţi contabili şi 13 programatori și oferim la pachet tehnologia şi serviciile de contabilitate (inclusiv înființare firmă) pentru 1.000 de firme mici şi PFA-uri din România, acestea activând în diferite industrii precum IT, comerţ online şi servicii.”

“Transformarea digitală, adopția online-ului se face simțită din ce în ce mai mult la nivelul întregii piețe. Mi-a atras atenția o glumă ușor cinică văzută pe LinkedIn zilele astea: cel mai eficient Chief Tehnology Officer este COVID-19. Din păcate, sau din fericire, asta e realitatea. Pandemia ne forțează să ieșim din zona de confort și să facem un salt în transformarea digitală a afacerilor.”

Citiți interviul pe expose.ro.

 

ONRC anunță că va suspenda activitatea pentru mentenanță tehnică în perioada 19-25 iulie. Detalii pe blogul Keez.

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: