Formular de contact

Completeaza formularul pentru a cere detalii si consultanta gratuita despre beneficiile contabilitatii online:

Sunt de acord cu utilizarea datelor mele in scopul transmiterii de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes pe viitor precum si pentru transmiterea de materiale de marketing si publicitate, invitatii la evenimente organizate de catre Keez sau in parteneriat cu alte companii.

Blog

Prin platforma Open Banking de la Libra Bank, dedicata segmentului business, clientii Keez pot prelua in mod automat situatia soldurilor si istoricul tranzactiilor clientilor sai chiar din aplicatia KEEZ Mobile! De acum, ai informatii despre facturile incasate, cele neincasate iar, pe langa aceste lucruri,…

Citeste mai mult

SRL-ul este societatea cu raspundere limitata o forma de de organizare mai flexibila decat alte forme de societati comerciale. Este potrivita pentru un proprietar unic sau pentru un numar mic de asociati. Practic, persoana fizica din spatele unui SRL are o raspundere limitata in fata legii, dar si fata…

Citeste mai mult

Ca antreprenor, te-ai aflat macar o data in situatia de a semna un contract in schimbul unui serviciu de scurta durata. Cea mai potrivita forma de contractare pentru servicii intelectuale este cea a drepturilor de autor, care aduce beneficii atat pentru prestator, cat si pentru tine, ca antreprenor.

Citeste mai mult

Potrivit acordului de cooperare semnat la 22 ianuarie intre ANAF si CNSP, de acum Comisia Nationala de Strategie si Prognoza va analiza si selecta contribuabilii pentru controalele fiscale, iar ANAF va realizeaza inspectiile aferente.

Citeste mai mult

2019 a venit cu mari schimbari in multe domenii de activitate, schimbari care aduc modificari la nivel administrativ in toate firmele cu activitate permanenta.

Citeste mai mult
Suna acum
Inregistrare