De ce Keez

Facturare online

La Keez ai facturare direct din platformă - nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise astfel se contabilizează imediat. Mai mult, dacă ai clienți cărora le emiti facturi recurente, totul devine și mai simplu, deoarece vor fi emise automat, iar clienții tăi vor primi facturile direct pe email.

Alege beneficiile unice pe care Keez ți le pune la dispoziție:

Rapoarte de Management

venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată - expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

Rapoarte Contabile

arhiva electronică cu toate documentele contabile ale firmei precum și acces online la rapoartele contabile.

Peste 45 de experți contabili CECCAR

fac contabilitate completa, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

Facturare Online

în platforma, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

Consultanță și Reprezentare

în caz de control. În abonamentul lunar este inclusă consultanța contabilă.

Integrări și Optimizări

cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vanzare).

Facturare online – servicii integrate in platforma Keez +

In general, serviciile de contabilitate si cele de facturare sunt accesate in mod separat de catre orice antreprenor. Din fericire, progresul tehnologic ne-a adus in postura de a putea sa iti oferim si servicii de facturare online. Atunci cand renunti la emiterea de facturi clasice, in format fizic, si faci tranzitia catre sistemul virtual, castigi o multime de beneficii.

Facturarea si contabilitatea sunt doua arii de activitate care merg mana in mana in orice afacere, iar integrarea lor nu poate decat sa te avantajeze si sa iti usureze misiunea.

Ce avantaje iti aduc serviciile de facturare online de la Keez

Pentru orice servicii pe care le prestezi sau bunuri pe care le vinzi, este necesar sa emiti facturi clientilor tai. Facturile sunt documente care atesta tranzactiile efectuate si care sunt utilizate in contabilitate ca dovada a platilor facute sau a incasarilor inregistrate. Asadar, facturarea si contabilitatea sunt elemente complementare. Ce ai zice sa apelezi la servicii de contabilitate si servicii de facturare online? Suna bine, nu? Mai putine drumuri efectuate, mai putin timp pierdut, mai putine hartii si mai putini bani cheltuiti in mod inutil.

Dar cum ar fi sa beneficiezi de servicii de facturare online pe care sa ti le puna la dispozitie aceeasi platforma care te ajuta si cu serviciile de contabilitate? La Keez, acest lucru este posibil! Iata care sunt beneficiile pe care ti le oferim:

Ai totul intr-un singur loc - daca apelezi la Keez pentru servicii de contabilitate, este cel mai la indemana sa utilizezi si serviciile noastre de facturare direct din paltforma. Nu te mai coplici cu alti furnizori si iti simplifici simtitor activitatea de zi cu zi;

Emiti factura direct din platforma - scapi imediat de sheet-uri, documente, stampile, scannere si imprimante. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe platforma Keez si sa emiti facturile catre clientii tai.

Factura se contabilizeaza instant - asa cum iti spuneam, este o idee excelenta sa combini serviciile de contabilitate cu cele de facturare. La Keez, toate facturile emise prin intermediul platformei noastre sunt contabilizate instant. Altfel spus, de fiecare data cand emiti o factura pentru un client, suma este trecuta in registrele contabile aferente;

Ai acces oricand la documentele tale - transparenta si accesibilitatea sunt caracteristicile care definesc cel mai bine serviciile pe care ti le oferim. Din punct de vedere al contabilitatii, expertii nostri adopta mereu o atitudine deschisa si sunt gata sa iti sara in ajutor, oricand ai nevoie de sustinerea lor. Si in cazul serviciilor de facturare online, iti oferim asistenta permanenta, dar si acces la toate documentele pe care le inregistrezi in platforma. Fara mail-uri, fara drumuri si fara teancuri interminabile de hartii. Totul se desfasoara dintr-un singur click.

Daca ai clienti carora le emiti facturi in mod recurent, ai optiunea extrem de utila de a seta emiterea automata a documentelor. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma, sa configurezi o factura si sa setezi data la care trebuie emisa aceasta in fiecare luna sau perioada pe care o alegi alaturi de clientii tai.

Si pentru situatiile in care ai nevoie sa emiti pentru prima oara o factura unui client, Keez iti ofera functii care transforma tot procesul intr-unul mult mai accesibil. Profita acum de accesibilitatea si comoditatea aduse doar de serviciile de facturare oferite de Keez!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat