De ce Keez

Suport și consultanță

La Keez ai îndrumare din partea experților Keez pentru că în abonamentul lunar este inclusă consultanță contabilă și reprezentarea în caz de control.

Alege beneficiile unice pe care Keez ți le pune la dispoziție:

Rapoarte de Management

venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată - expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

Rapoarte Contabile

arhiva electronică cu toate documentele contabile ale firmei precum și acces online la rapoartele contabile.

Peste 45 de experți contabili CECCAR

fac contabilitate completa, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

Facturare Online

în platforma, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

Consultanță și Reprezentare

în caz de control. În abonamentul lunar este inclusă consultanța contabilă.

Integrări și Optimizări

cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vanzare).

Consultanta financiara online - Keez +

Contabilitatea este o stiinta si un fenomen global. Niciun business nu poate functiona in conditii legale fara sa apeleze si la contabilitate. Prin contabilitate se inregistreaza si se pastreaza in evidente toate tranzactiile financiare ale afacerii tale. De asemenea, documentele generate prin contabilitate cuprind informatii si rapoarte prin care autoritatile statului se asigura ca toate miscarile unui business sunt efectuate conform legii. Exista inclusiv controale care se pot efectua periodic, la nivelul oricarei companii, indiferent de dimensiunea, obiectul de activitate sau cantitatea de bani generata de firma respectiva. Chiar si afacerea ta poate fi oricand subiectul unui control al autoritatilor. De aceea, ai nevoie de servicii de consultanta financiara de cea mai buna calitate.

Keez iti ofera servicii complete de contabilitate, la preturi excelente, inclusiv consultanta contabilitate. Expertii nostri sunt autorizati CECCAR si au o experienta impresionanta in domeniul contabil. In plus, ei sunt conectati la mijlaocele si tehnologiile moderne de munca si de comunicare. Daca ai nevoie de consultanta contabilitate online, de acum acest lucru este posibil! Metoda clasica de suport, care implica intalniri, deplasari si cheltuieli inutile este doar o simpla amintire. La Keez, ai totul la doar un click sau un apel telefonic distanta.

Cum te ajuta consultanta financiara

Suportul pe care ti-l poate oferi un expert contabil iti aduce beneficii la care, poate, nici nu te-ai gandit vreodata. In primul rand, serviciile de consultanta contabilitate sunt extrem de utile in cazul in care este necesar sa stii cum se pot justifica anumite tranzactii efectuate de firma ta. Controalele care pot interveni sunt neanuntate si vizeaza documentele firmei, care sunt cercetate in cele mai mici detalii.

Evita sa fii pus in situatia de a nu sti cum sa explici tranzactiile inscrise in documentele contabile pe care le prezinti autoritatilor. Cu ajutorul expertilor Keez, ai acces la suport si consultanta pe intelesul tau, ori de cate ori ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma noastra si sa intri in legatura cu echipa Keez, solicitand consultanta financiara.

Dar situatiile in care ai de a face cu un control nu sunt singurele in care te putem ajuta sa intelegi mai bine tranzactiile financiare efectuate de firma ta. La Keez, ai acces la informatii si detalii care te vor ajuta sa intelegi mai bine modul in care functioneaza afacerea si ce imbunatatiri poti aduce pentru o profitabilitate mai mare. Prin cele mai bune servicii de consultanta financiara se intelege si crearea de rapoarte si analiza care sa iti arate care sunt veniturile care ar putea face profiturile sa creasca.

Tot cu ajutorul expertilor Keez poti afla in permanenta ce facturi mai ai de incasat, dar si de platit, si poti sa stii si care sunt clientii dupa care astepti cel mai mult sa isi achite facturile. Astfel, poti lua masuri pentru a te asigura ca lucrurile merg mai bine si ca profitabilitatea companiei tale nu este afectata in vreun fel.

Consultanta financiara implica si o buna conectare cu modul in care sunt gestionate cheltuielile firmei tale. Expertii Keez iti pot oferi explicatii si detalii despre toate cheltuielile pe care le ai, utilitatea lor si modul in care ar putea fi diminuate, in asa fel incat profitul tau sa fie unul cat mai generos.

Apeleaza la serviciile noastre si beneficiaza de consultanta de top!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat