De ce Keez

Contabilitate în timp real

Dacă apelezi la serviciile de contabilitate complete de la Keez ai rapoarte în timp real și arhiva electronică, pe laptop și pe mobil, cu toate documentele firmei tale (facturi, chitanțe, bonuri, contracte, etc).

Alege beneficiile unice pe care Keez ți le pune la dispoziție:

Rapoarte de Management

venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată - expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

Rapoarte Contabile

arhiva electronică cu toate documentele contabile ale firmei precum și acces online la rapoartele contabile.

Peste 45 de experți contabili CECCAR

fac contabilitate completa, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

Facturare Online

în platforma, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

Consultanță și Reprezentare

în caz de control. În abonamentul lunar este inclusă consultanța contabilă.

Integrări și Optimizări

cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vanzare).

Evidenta contabila – contabilitate in timp real de la Keez +

Contabilitatea sau evidenta contabila reprezinta o activitate fara de care nicio firma nu poate functiona in conditii legale. Keez iti ofera acces la servicii de contabilitate moderne, prestate de experti contabili autorizati CECCAR. Experienta si adaptabilitatea la mijloacele moderne de lucru sunt principalele caracteristici ale expertilor la serviciile carora vei avea acces apeland la Keez. Experienta este ceea ce ajuta un contabil sa gestioneze eficient un volum mare de informatii si sa vada solutii acolo unde acestea par a nu exista. In acelasi timp, adaptabilitatea la modern este ceea ce le permite contabilor nostri sa ofere servicii de evidenta contabila online precise si eficiente.

Keez este o companie de servicii de contabilitate complete, care iti ofera tot necesarul de documente si rapoarte contabile intr-o maniera moderna. Pentru orice business modern, contabilitatea trebuie sa ofere nu doar o imagine transparenta asupra tranzactiilor financiare. Serviciile pe care ti le ofera Keez nu iti asigura doar linistea ca faci totul conform legii, ci te pot ajuta sa fii mai eficient in afacerea pe care o desfasori. Cu ajutorul serviciilor noastre, te bucuri de:

Idei de management - modul in care sunt gestionati banii afacerii tale este surprins in detaliu cu ajutorul serviciilor de evidenta contabila. Atunci cand tehnologia este implicata in actiunile de monitorizare si analiza a tranzactiilor, pot fi observate tipare de cheltuieli si venituri care pot fi gestionate in favoarea ta. Expertii Keez iti ofera rapoarte de management in baza carora poti obtine idei excelente pentru imbuantatirea profitabilitatii;

Acces la informatie - serviciile de contabilitate online pe care ti le oferim implica si stocarea in arhiva virtuala a documentelor tale contabile. Acestea iti sunt oricand accesibile. Fara drumuri inutile si fara teancuri de dosare!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat