De ce Keez

Economie timp

Dacă apelezi la serviciile de contabilitate complete de la Keez, nu mai ai nevoie sa mergi cu documentele la contabil și nu mai pierzi timp în trafic (sau cu curierii).

Tot ce trebuie să faci este să pozezi cu telefonul documentul pe care îl dorești înregistrat și să ni-l trimiți prin aplicația web sau mobile. Odată încărcat în aplicație, documentul ajunge la specialiștii noștri în contabilitate și este procesat.

Alege beneficiile unice pe care Keez ți le pune la dispoziție:

Rapoarte de Management

venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată - expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

Rapoarte Contabile

arhiva electronică cu toate documentele contabile ale firmei precum și acces online la rapoartele contabile.

Peste 45 de experți contabili CECCAR

fac contabilitate completa, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

Facturare Online

în platforma, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

Consultanță și Reprezentare

în caz de control. În abonamentul lunar este inclusă consultanța contabilă.

Integrări și Optimizări

cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vanzare).

Totul intr-o simpla aplicatie – contabilitate moderna de la Keez +

Vremurile in care antreprenorii si contabilii isi programau intalniri si parcurgeau kilometri buni pentru o simpla discutie sunt deja istorie. Cu ajutorul Keez, ai acces la cea mai tare aplicatie contabilitate. Usor de instalat si de utilizat, aceasta iti ofera acces la toate informatiile de care ai nevoie. Descopera beneficiile de care te poti bucura atunci cand folosesti o aplicatie contabilitate de ultima generatie!

Emiti facturi direct din aplicatie - facturarea nu a fost niciodata mai usoara. Tot ce trebuie sa faci este sa iti instalezi aplicatia Keez si sa urmezi pasii indicati. Totul se face intuitiv, rapid si eficient. Facturile pe care le generezi se contabilizeaza instant;

Acces instant la informatii - tot prin intermediul aplicatiei Keez poti sa accesezi imediat toate documentele pe care le-ai incarcat in arhiva ta online. Indiferent de ziua si ora la care vrei sa afli ceva, cu o aplicatie contabilitate optimizata asa cum este Keez, totul este la indemana ta;

Suport si consultanta - in caz de control sau daca, pur si simplu, ai nevoie de suportul expertilor Keez pe o problema punctuala, aplicatia noastra iti ofera modalitatile ideale de comunicare eficienta cu ei;

Gestionarea salariatilor - aplicatia Keez iti poate sari in ajutor si atunci cand incerci sa verifici situatia angajatilor tai, din punct de vedere al pontajelor, salariilor si bonusurilor. Totul poate fi verificat sau modificat direct de pe telefonul mobil!

Serviciile de contabilitate online sunt calea catre afaceri profitabile. Economisesti timp, bani si ai acces instant la informatii. Iar cu o aplicatie, contabilitatea devine chiar mai simpla!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat