Aplicație contabilitate, portal web și expert contabil dedicat

Dacă apelezi la serviciile de contabilitate complete de la Keez, nu mai ai nevoie sa mergi cu documentele la contabil și nu mai pierzi timp în trafic (sau prin curieri).

Tot ce trebuie să faci este să pozezi cu telefonul documentul pe care îl dorești înregistrat și astfel el ajunge la noi prin aplicația pentru contabilitate și este procesat imediat.

Alege beneficiile unice pe care Keez ți le pune la dispoziție!

Despre Keez

Rapoarte de Management

venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată - expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

Rapoarte Contabile

arhiva electronică cu toate documentele contabile ale firmei precum și acces online la rapoartele contabile.

Peste 45 de experți contabili CECCAR

fac contabilitate completa, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

Facturare Online

în platforma, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

Consultanță și Reprezentare

în caz de control. În abonamentul lunar este inclusă consultanța contabilă.

Integrări și Optimizări

cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vanzare).

Totul într-o simplă aplicație – contabilitate modernă de la Keez! +

Vremurile în care antreprenorii și contabilii își programau întâlniri și parcurgeau kilometri buni pentru o simplă discuție sunt deja istorie. Cu ajutorul Keez, ai acces la una dintre cele mai moderne și eficiente aplicații de contabilitate. Ușor de instalat și de utilizat, aceasta îți oferă acces la toate informațiile de care ai nevoie. Descoperă beneficiile de care te poți bucura atunci când folosești o aplicație de ultimă generație!

Emiți facturi direct din aplicație - facturarea nu a fost niciodată mai ușoară! Tot ce trebuie să faci este să îți instalezi aplicația de contabilitate oferită de Keez și să urmezi pașii indicați. Totul se face intuitiv, rapid și eficient. Facturile pe care le generezi se contabilizează instant;

Acces instant la informații - tot prin intermediul aplicației de contabilitate poți să accesezi imediat toate documentele pe care le-ai încărcat în arhiva ta online. Indiferent de ziua și ora la care vrei să afli ceva, cu o aplicație optimizată, așa cum este Keez, totul este la îndemâna ta;

Suport și consultanță - în caz de control sau dacă, pur și simplu, ai nevoie de suportul experților Keez pe o problemă punctuală, aplicația noastră îți oferă modalitățile ideale de comunicare cu aceștia;

Gestionarea salariaților - aplicația Keez îți poate sări în ajutor și atunci când încerci să verifici situația angajaților tai, din punct de vedere al pontajelor, salariilor și bonusurilor. Totul poate fi verificat sau modificat direct de pe telefonul mobil!

Serviciile de contabilitate online sunt calea către afaceri profitabile. Economisești timp, bani și ai acces instant la informații, iar cu o aplicație, contabilitatea devine chiar mai simplă!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat