Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

De ce Keez?

Analize financiare ale contului de profit și pierdere

Contul de profit și pierdere este un instrument esențial pentru gestionarea eficientă a oricărei afaceri.

La Keez, ai acces instant la informații financiare complete despre afacerea ta, direct din aplicație.

Acest raport, disponibil oricând pe mobil și pe Web, îți va oferi o imagine de ansamblu asupra modului în care afacerea ta poate genera profit prin creșterea veniturilor, reducerea costurilor sau o combinație a celor două.

Ce instrumente îți oferă Keez pentru analiza
contului de profit și pierdere?

Îți oferim o imagine completă asupra profitului companiei tale pe tot parcursul anului. Vei putea vizualiza evoluția acestuia de la o lună la alta. 

Poți vedea care sunt tendințele prin compararea veniturilor și cheltuielilor cu lunile anterioare. În acest mod vei putea evalua performanța companiei tale.

La Keez poți analiza excepțiile în funcție de valoare sau de numărul de apariții. Poți accesa informații suplimentare despre orice situație cu un singur click.

Alte beneficii Keez

Avantaje unice pe care Keez ți le pune la dispoziție.

Ai totul în aplicația de mobil sau portalul Web.

Rapoarte de management

Înțelege rapid care este situația financiară a afacerii tale. Toate documentele sunt expuse în limbaj antreprenorial, nu contabil.

Documente și declarații

Toate documentele afacerii tale îți sunt la îndemână. Le poți accesa direct din aplicație oricând și de oriunde (Web sau mobil).

Contabilitate fără griji

Ai expert contabil dedicat care are grijă de afacerea ta. Îți ține contabilitatea și îți depune toate declarațiile la ANAF, iar tu te poți focusa pe ceea ce contează!

Facturare online

Generezi facturi cu doar câteva click-uri, fără prea multe bătăi de cap. Softul de facturare este inclus în abonament, iar facturile emise se contabilizează instant. ​

Suport și consultanță

Comunici cu expertul contabil oricând ai nevoie de ajutor direct din aplicație. Chat disponibil 24/7 atât pe mobil cât și cât pe Web.

Contabilitate integrată

Scapi de toate bătăile de cap! Keez îți pune la dispoziție diverse softuri operaționale (de gestiune, de facturare, de vânzare) ideale pentru afacerea ta.

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: