De ce Keez

P&L in timp real

La Keez ai control asupra afacerii pentru că dispui în aplicație, pe mobil și pe laptop, de rapoarte de management financiar în timp real: venituri, cheltuieli, profit - expuse în limbaj antreprenorial și nu contabil.

Raportul de Profit și Pierderi este una dintre principalele declarații financiare luate în calcul pentru a evalua performanța și situația financiară a unei companii. Acesta sintetizează veniturile, costurile și cheltuielile înregistrate de companie într-o anumită perioadă de timp.

Din analiza unui astfel de raport poate fi dedusă capacitatea unei companii de a crea profit prin creșterea veniturilor, reducerea costurilor sau o combinare a celor două.

Alte beneficii Keez

Alege beneficiile unice pe care Keez ți le pune la dispoziție:

Rapoarte de Management

venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată - expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

Rapoarte Contabile

arhiva electronică cu toate documentele contabile ale firmei precum și acces online la rapoartele contabile.

Peste 45 de experți contabili autorizați CECCAR

fac contabilitate completă online, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

Facturare Online

Ai facturare online direct în portal, inclusă în abonamenetul lunar, iar facturile emise se contabilizează imediat.

Consultanță și Reprezentare

Consultanță disponibilă 24/7 în sistem chat și reprezentare în caz de control.

Integrări și Optimizări

cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vanzare).

Află mai multe Testează acum gratuit

Analiza contului de profit si pierdere – structura contului de profit si pierdere +

In activitatea contabila, contul de profit si pierdere este un element central si de o importanta capitala. Cu ajutorul acestui cont, sunt surprinse toate veniturile si cheltuielile pe care business-ul tau le inregistreaza pe parcursul unei perioade determinate. Analiza contului de profit si pierdere trebuie realizata intr-o maniera utila, din perspectiva de business. Stim ca nu doar structura contului de profit si pierdere te intereseaza, ci vrei sa obtii si niste concluzii care sa te sprijine sa ai o afacere mai profitabila.

Cu ajutorul unei analize si a unor concluzii exprimate in limbaj antreprenorial, poti intelege mai bine modul in care banii circula inspre si dinspre firma ta. Analiza contului de profit si pierdere are menirea de a surprinde cheltuielile si de a le clasifica. Acelasi lucru se intampla si cu incasarile. Structura contului de profit si pierdere functioneaza ca o oglida pentru activitatea oricarui business, pe parcursul exercitiului financiar.

Cum te ajuta analiza contului de profit si pierdere

Cu ajutorul unor experti contabili bine pregatiti, precum specialistii din echipa Keez, un manager financiar are ocazia sa obtina o imagine clara a cifrelor, dar si o explicatie pentru acestea. Fiecare tranzactie si fiecare tipar comportamental dezvoltat de business-ul tau trebuie inteles si gestionat in directia eficientizarii afacerii tale.

Iti oferim servicii contabile care sa te ajute sa iti intelegi afacerea mai bine. Expertii Keez analizeaza indeaproape toate miscarile financiare din business-ul tau si ti le explica intr-un limbaj antreprenorial, usor de inteles. Te ajutam sa tragi concluziile potrivite si sa iei masurile necesare pentru ca profitul firmei tale sa creasca. Punem accent pe comunicare eficienta si pe obtinerea unor imbunatatiri rapide si vizibile.

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat