Analiza contului P&L

Raport P&L în timp real

La Keez ai control asupra afacerii pentru că ai acces în aplicație, pe mobil și pe laptop, de rapoarte de management financiar în timp real: venituri, cheltuieli, profit, care sunt expuse în limbaj antreprenorial, pe înțelesul tău.

Raportul de Profit și Pierderi este una dintre principalele declarații financiare luate în calcul pentru a evalua performanța și situația financiară a unei companii. Acesta sintetizează veniturile, costurile și cheltuielile înregistrate de companie într-o anumită perioadă de timp.

Din analiza unui astfel de raport poate fi dedusă capacitatea unei companii de a crea profit prin creșterea veniturilor, reducerea costurilor sau o combinare a celor două.

Alte beneficii Keez

Avantaje unice pe care Keez ți le pune la dispoziție,totul în aplicația mobilă sau în portalul web:

RAPOARTE DE MANAGEMENT

venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată - expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

DOCUMENTE ȘI DECLARAȚII

Arhivă electronică cu toate documentele afacerii tale, precum și acces prin aplicația mobilă și portal web la rapoarte și declarații.

EXPERȚI CONTABILI CECCAR

50 de experți contabili autorizați CECCAR se ocupă de contabilitatea PFA, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

EMITERE FACTURI ONLINE

Serviciu inclus în abonament, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

SUPORT ȘI CONSULTANȚĂ

Comunicare cu expertul contabil dedicat afacerii, prin sistem chat, disponibil 24/7, integrat într-o singură aplicație mobilă și portal web.

INTEGRĂRI ȘI OPTIMIZĂRI

Sistemul de contabilitate completă Keez permite integrarea cu diverse softuri operaționale, ex: de gestiune/de facturare/de vânzare.

Află mai multe Testează acum gratuit

Structua și analiza contului de proft și pierdere +

În activitatea contabilă, contul de P&L este un element central și de o importanță capitală. Cu ajutorul acestui cont, sunt surprinse toate veniturile și cheltuielile pe care business-ul tău le înregistrează pe parcursul unei perioade determinate. Analiza contului de profit și pierdere trebuie realizată într-o manieră utilă, din perspectiva de business. Știm că nu doar structura contului de P&L te interesează, ci vrei să obții și niste concluzii care să te sprijine să ai o afacere mai profitabilă.

Cu ajutorul unei analize și a unor concluzii exprimate în limbaj antreprenorial, poți înțelege mai bine modul în care banii circulă înspre și dinspre firma ta. Analiza are menirea de a surprinde cheltuielile și de a le clasifica. Același lucru se întâmplă și cu încasările. Structura contului de profit și pierdere funcționează ca o oglindă pentru activitatea oricărui business, pe parcursul exercițiului financiar.

Cum te ajută analiza de P&L?

Cu ajutorul unor experți contabili bine pregătiți, precum specialiștii din echipa Keez, un manager are ocazia să obțină o imagine clară a cifrelor, dar și o explicație pentru acestea. Fiecare tranzacție și fiecare tipar comportamental dezvoltat de business-ul tău trebuie înțeles și gestionat în direcția eficientizării afacerii tale.

Îți oferim servicii contabile care să te ajute să îți înțelegi afacerea mai bine, prin analiza P&L. Experții Keez analizează îndeaproape toate mișcările financiare din business-ul tău și ți le explică într-un limbaj antreprenorial, ușor de înțeles. Te ajutăm să tragi concluziile potrivite și să iei masurile necesare pentru că profitul firmei tale să crească. Punem accent pe comunicare eficientă și pe obținerea unor îmbunătățiri rapide și vizibile.

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat