Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Un Expert Contabil poate ține acum contabilitatea pentru 100 de firme doar cu un laptop și acces la internet

Share this article

Timp de citire: 3 minute

Cuprins

Dacă ești Expert Contabil, alege să te ocupi de portofoliul tău de clienți când și de unde vrei. Acum este posibil, doar cu un laptop și cu acces la internet. Cere detalii direct de la Alexandru, Directorul nostru de Operațiuni, la alexandru.puiu@keez.ro.

Keez este o firmă de contabilitate care îmbină serviciile de contabilitate cu tehnologia și astfel informațiile financiare ajung la antreprenor, la client, în timp real, atunci când se pot lua deciziile care trebuie. Toți Experții Contabili care se ocupă de clienții Keez lucrează în ecosistemul digital Keez când vor și de unde vor.

3 beneficii principale pentru Experții Contabili care lucrează din platforma Keez

Echipa de Experți Contabili care lucrează deja în platforma Keez sunt de acord că experiența lor de lucru în acest sistem le aduce 3 beneficii principale:

  1. Experții Contabili fac doar contabilitate și relationare cu clienții, nu trebuie să se ocupe de aspecte administrative.
  2. Experții Contabili nu mai au grija alergatului după clienți sau a încasării tarifelor lunare pentru serviciile prestate – platforma online Keez se ocupă de aceste aspecte.
  3. Clienții Keez își încarcă singuri documentele în platformă; prin urmare, Experții Contabili nu mai lucrează în salturi – au la timp documentele și au un volum de lucru constant în timpul lunii.

Adrian Ungureanu, unul dintre Experții Contabili care lucrează în platforma Keez este de părere că  “tehnologia Keez a adus contabilitatea în secolul XXI: activitatea repetitivă de până acum, fără valoare adăugată pentru client a fost preluată de roboți și inteligența artificială. Clienții mei primesc acum în orice zi din lună ceea ce contează pentru ei: expertiza mea contabilă, sfaturile și îndrumările mele”.

Grațiela Rădulescu, un alt Expert Contabil Keez, spune: “am scăpat de grijile administrative – acum pot să mă ocup de portofoliul meu clienți fără să mă mai preocupe contractele, facturarea și încasarea serviciilor mele. Acum fac EXACT ceea ce îmi place: contabilitate”.

Ce servicii primesc clienții Experților Contabili care lucrează prin intermediul platformei Keez

Clienții Experților Contabili care lucrează în platforma Keez beneficiază de:

  • CONTABILITATE COMPLETĂ – contabilitate financiară, jurnal TVA, balanță, registre contabile obligatorii, bilanț
  • SOLUȚII SALARIZARE – contracte de muncă, realizare documente salarizare și ITM, totul din platforma Keez
  • APLICAȚIE MOBILĂ – Android și iOS pentru scanare documente și acces imediat la rapoartele firmei.

Sute de antreprenori din România beneficiază astăzi de servicii de contabilitate în ecosistemul digital de la Keez

Acești antreprenori dețin informații detaliate despre veniturile și cheltuielile firmelor lor chiar și pe telefonul mobil. Aceștia au la dispoziție, prin aplicația de mobil, Android sau iOS, sa pe desktop/laptop, toate datele contabile și financiare realizate de Experții Contabili care lucrează pentru ei în platforma Keez.

Antreprenorii care apelează la contabilitatea online Keez au în aplicația de mobil (și evident și în browserul din desktop sau laptop), în secțiuni predefinite (“Venituri luna curentă” și “Cheltuieli luna curentă”), cifrele atât de necesare pentru a urmări situația curentă și pentru a stabili obiective financiare realiste pentru firmele lor. Desigur, aplicația de mobil și platforma web au o serie largă de rapoarte de management financiar disponibile pentru vizualizare și descărcare, acces la rapoarte contabile și declarații, sistem avansat de căutare în documente ce permite utilizatorului să își găsească pentru vizualizare și descărcare orice document al firmei, aplicație mobilă pentru scanare și încărcare documente în platformă. Mai mult, ei pot chiar să emită facturi direct din platformă. și multe altele.

Toate acestea permit Experților Contabili care au ales să lucreze în platforma Keez să se ocupe de un portofoliu mare de clienți, când și de unde vor, doar cu un laptop și cu acces la internet.

Dacă vrei să afli mai multe despre platforma Keez pentru Experți Contabili, trimite-ne un mesaj email care să conțină numărul tău de telefon pe adresa alexandru.puiu@keez.ro, iar Alexandru, Director de Operațiuni Keez, te va contacta pentru a discuta detalii. 

ONRC anunță că va suspenda activitatea pentru mentenanță tehnică în perioada 19-25 iulie. Detalii pe blogul Keez.

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: