Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Cât de mult timp are expertul tău contabil?

Share this article

Timp de citire: 3 minute

Cuprins

Un articol de Stelian Trandafir, Product Owner/Keez.

Când e vorba de firma ta, ți-ai ales întotdeauna cei mai buni furnizori. Cu unii furnizori lucrezi de la înființarea firmei, cu alții te blochezi și renunți după 3 luni de la semnarea contractului. Diferența dintre un serviciu mediocru și unul de calitate este dată astăzi de eficiența cu care lucrează împreună oamenii din echipa furnizorului și sistemele prin care livrează serviciul. 

Sistemul prin care un furnizor îți livrează serviciul nu este întotdeauna ceva vizibil, ușor de observat de tine, client, și de aceea, atât timp cât furnizorii tăi continuă să găsească pentru moment resursele pentru a compensa utilizarea unor sisteme mai puțin bine puse la punct, nu vei da foarte mare atenție acestui aspect.

Problemele apar însă când una dintre resursele neînlocuibile, timpul, este irosită constant de furnizor în rezolvarea de probleme fără ca ție să îți aducă o valoare adaugată semnificativă.

Un expert contabil bun este cel care are timp

Realitatea multor furnizori de servicii de contabilitate diferă de ce te-ai obișnuit să primești sau de ce spune Google cum ar trebui să fie un contabil bun.

Diferența dintre un contabil bun și unul mai puțin bun este făcută în marea majoritate a cazurilor de un singur lucru: cantitatea de timp mai mare dedicată ție și nu datelor firmei tale.

Experții contabili din marea majoritate a furnizorilor de servicii de contabilitate sunt cu adevărat experți, sunt profesioniști de calitate, însă sunt supra solicitați de prelucrarea datelor venite de la client și le rămâne foarte puțin timp să facă orice altceva, creând astfel un deficit substanțial exact zona în care pregatirea și experiența lor pot rezolva multe probleme cu care se confruntă antreprenorii.

10 minute în plus pentru a răspunde la o întrebare pusă de antreprenor chiar și în perioada închiderii de lună contează enorm.

Cum îți alegi furnizorul de servicii de contabilitate?

Alege-ți un furnizor de servicii de contabilitate care în permanență dezvoltă nu numai oamenii, ci și sistemele interne până la cele mai mici detalii pentru ca datele de intrare să poată fi utilizate ușor.

Un furnizor de servicii de contabilitate bun este acela care se asigură că Expertul Contabil are timp pentru a oferi informații firmei client oricând are antreprenorul nevoie, nu după ce expertul a terminat de introdus date sau a închis luna.

Keez automatizează orice poate crea timp pentru experții contabili

Încă de la înființarea firmei, sistemele Keez beneficiază de îmbunătățiri continue. Un exemplu în acest sens este automatizarea extraselor csv ale PayPal implementată recent – astăzi, importul extraselor PayPal în Platforma Keez se face încărcând fisierul în format csv prin alegerea opțiunii standard în meniul PayPal Format: CSV.

Acesta este un semnal important pe care Keez îl dă clienților săi: orice activitate care poate genera timp mai mult pentru Experții noștri Contabili în consilierea clienților este trecută pe lista de dezvoltări și implementată.

Chiar dacă extrasele csv din PayPal nu sunt nici pe departe printre cele mai lungi extrase pe care le procesează Keez, procesarea lor automată creează timp disponibil Experților Contabili care pot astfel să consilieze pe acei soloprenori care utilizează PayPal pentru eficientizarea gestiunii sumelor încasate în valută.

 

Recomandările noastre

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: