Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Clienții IMM Raiffeisen Bank au acum acces la inovatie in domeniul contabilitatii

Share this article

Timp de citire: 2 minute

Cuprins

Prin semnarea acestui parteneriat se deschide calea unei colaborări pe mai multe planuri între două companii cu dimensiuni diferite (o bancă de top 5 în România și un start-up de tip “AccountingTech”), însă cu aceeași misiune: digitalizarea și automatizarea afacerilor

Raiffeisen Bank a intensificat în ultimii ani procesul de simplificare și transformare digitală. A investit în noi tehnologii pentru a pune bazele unei infrastructuri IT sigură și flexibilă, și lucrează la îmbunătățirea modelului de lucru.

Cei peste 90.000 de clienți IMM ai Raiffeisen Bank au acces la o suită de soluții digitale de creditare, plăți online și plăți cu telefonul ce răspund nevoii acestora de a avea acces la servicii bancare oriunde, oricând. 

Încă de la înființare, Keez a adăugat serviciilor standard de contabilitate ingrediente ca digital, cloud, mobile, machine learning, AI și pune la dispoziția celor peste 500 clienți un pachet integrat de “professional services & technology” care revoluționează felul în care antreprenorii se raportează la contabilitate. 

Daniel Mateescu, CEO Keez afirmă cu tărie că “astăzi, antreprenorii, cu ajutorul Keez, au toata firma în buzunar”. Într-adevăr, toate documentele financiare, contabile, toate rapoartele clienților Keez sunt disponibile prin intermediul aplicației “Mobile Keez”, pe Android și iOS, dar și pe laptop sau desktop, în aplicația web dedicată.

Raluca Nicolescu, Director Executiv Raiffeisen IMM, a declarat cu ocazia semnării parteneriatului cu Keez că „Raiffeisen Bank continuă dezvoltarea strategiei pentru oferirea de soluții non-bancare pentru clienții IMM. În acest sens, ne bucurăm să anunțăm parteneriatul încheiat cu startup-ul românesc Keez, de tip “AccountingTech”, care aduce serviciile contabile la nivelul utilizatorilor secolului XXI. Am ales să adresăm nevoi clasice ale afacerilor clienților noștri printr-un instrument online, ușor accesibil, simplu de utilizat și disponibil 24/7. Pe langa operațiunile de inregistrare contabila, soluția Keez oferă firmelor rapoarte de management financiar, servicii de facturare online și administrare salariati. Astfel, clienții noștri vor putea sa se dedice mai mult dezvoltării afacerii lor, fiind degrevati de sarcini administrative consumatoare de timp. Facem astfel un alt pas înainte în completarea serviciilor noastre, cu obiectivul de a simplifica viața de zi cu zi a antreprenorilor și firmelor mici și mijlocii.

Detalii despre soluțiile tehnologice pentru servicii de contabilitate online disponibile clienților Raiffeisen Bank pe www.keez.ro.

 

Recomandările noastre

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: