Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

22 de experţi contabili şi 13 programatori țin contabilitatea pentru 1000 de firme

Share this article

Timp de citire: < 1 minut

Cuprins

Într-un interviu video cu Ioana Niță, redactor la Ziarul Financiar, Daniel Mateescu, CEO Keez, a dat detalii despre felul în care firma de contabilitate online Keez reușeste să țină contabilitatea pentru 1000 de firme cu 22 de experţi contabili şi 13 programatori.

Cheia succesului firmei Keez este platforma disponibilă online și pe telefonul mobil prin intermediul aplicației Keez Mobile.

Antreprenorii care au ales contabilitatea online au la dispozitie o soluţie software ce combină mai multe tehnologii, printre care mobile, cloud şi inteligenţă artificială.

Procesul este extrem de simplu: “clientul are o aplicaţie mobilă, face poză cu telefonul său mobil la orice fel de document, poza se încarcă în cloud pe servere, se transformă în notă contabilă prin procese automatizate cu ajutorul inteligenţei artificiale, iar antreprenorului i se întorc automat şi instantaneu pe telefonul mobil rapoarte (de exemplu, dacă antreprenorul se află în benzinărie şi face o poză la bon şi o încarcă în aplicaţie, instantaneu vede cum îi cresc cheltuielile“, a declarat Daniel Mateescu pentru Ziarul Financiar.

Urmărește interviul complet pe site-ul Ziarul Financiar, aici.

 

ONRC anunță că va suspenda activitatea pentru mentenanță tehnică în perioada 19-25 iulie. Detalii pe blogul Keez.

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: