Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Visma achiziționează Keez, startup-ul de contabilitate în cloud

Share this article

Timp de citire: 2 minute

Cuprins

 

Visma achiziționează pachetul majoritar de acțiuni al Keez, un furnizor aflat într-un proces de creștere accelerată în domeniul serviciilor de contabilitate, salarizare și facturare pentru întreprinderile mici din România. Mișcarea susține extinderea strategică a Visma în Europa Centrală și consolidează poziția companiei ca furnizor european de top pentru software cloud. 

Fondat în 2018, Keez a cunoscut o creștere solidă în ultimii trei ani. Keez oferă o soluție ce acoperă întregul proces contabil prin integrarea serviciilor profesionale de contabilitate cu platforma software online. În plus, soluția oferită folosește tehnologii precum „machine learning” pentru o eficiență îmbunătățită, oferind astfel clienților lor un avantaj competitiv.

„Suntem încântați să ne unim forțele cu un jucător internațional atât de puternic precum Visma. Cu ajutorul experienței și resurselor lor, ne vom putea concentra pe dezvoltarea continuă și pe tot ce este de valoare pentru clienții noștri. Vom continua să operăm independent și să urmăm aceeași strategie incepută acum 3 ani”, a declarat Daniel Mateescu, fondator și director general al Keez.

România a cunoscut o accelerare a digitalizării în ultimii ani. Keez este prima companie care oferă o soluție cloud pentru servicii complete de contabilitate pe o piață dominată de soluții tip „on-premise”.

„Keez este un jucător puternic, cu o creștere solidă pe o piață de mare potențial și, alăturându-ne forțele, facem un pas important în strategia noastră de extindere. Având un cadru de gândire orientat către viitor și o cultură organizațională care se potrivește cu a noastră, suntem încântați lucram de acum înainte împreună”, a declarat Merete Hverven, CEO al Visma.

Keez va continua să își desfășoare activitățile ca o organizație independentă, iar fondatorul său, Daniel Mateescu, va continua să conducă compania.

Recomandările noastre

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: