Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Procesarea extraselor bancare cu Keez

Share this article

Timp de citire: 2 minute

Cuprins

Pentru antreprenori, extrasele bancare pot însemna o grijă în plus. Aceste documente reprezintă 50% din contabilitate și este foarte important să le trimiți contabilului la timp (ideal ar fi în primele zile ale lunii). Ei bine, Keez facilitează importuri din multiple aplicații de banking, facturare și ERP, astfel încât datele să fie mai ușor de gestionat și trimis.

Aceste importuri funcționează fără niciun fel de dificultate din partea utilizatorului. Nu este nevoie de prelucrări ulterioare și nici de cunoștințe deosebite. Le trimiți exact așa cum le primești. În anumite cazuri, ne putem lua singuri datele de care avem nevoie, iar tu nu trebuie să mai faci nimic. Îți vom explica în rândurile de mai jos cum.

Keez are capacitatea să interpreteze orice tip de extras, știe toate băncile moderne și este la curent cu inovațiile instituțiilor financiare. La Keez, poți încărca extrasele bancare astfel:

  • În baza unui acord de preluare automată a datelor
    Dacă ești client Libra Bank poți semna un acord prin care ne dai voie să accesăm extrasele tale automat. Dacă lucrezi cu Trezoreria, le luăm deja automat. Extrasele se încarcă în platformă și noi le putem procesa imediat fără ca tu să mai faci ceva.
  • Neo Banking
    Dacă ești clientul unor bănci cum ar fi STRIPE, Revolut Business, Wise, Paypal, BCR George, Paysera, Viva Wallet etc. trebuie doar să exporți datele (csv, xml, xls) din bancă și să le încarci în Keez.
  • Bănci tradiționale
    Pentru orice bancă tradițională, extrasele se vor urca în Keez în format PDF, direct din aplicația băncii. Keez știe să interpreteze aceste fișiere fără probleme. Nu este nevoie să scanați extrasele.Sunt și bănci (BT) care trimit extrasele parolat. Nu trebuie decât să ne scrieți parola în Connect.

Cum se interpretează extrasele bancare în Keez?

Keez interpretează extrasele în mod automat, dar acest lucru se întâmplă sub controlul expertului tău contabil. În momentul în care sistemul nu înțelege de unde vin anumite tranzacții, un expert contabil care știe cum să le interpreteze mai trece o dată prin document. Acesta verifică fiecare tranzacție, o analizează și o interpretează.

Dacă sistemul nu știe ceva, expertul contabil, care știe deja ce tipuri de plăți și încasări ai, descifrează ceea ce sistemul nu a înțeles. Astfel, sistemul (compus din aplicația Keez + expertul contabil) va învăța pe parcurs ce trebuie să facă data viitoare. De exemplu, dacă alt client Keez a făcut deja o plată către un partener nou, sistemul a învățat acest tip de plată, iar de fiecare dată când se va face o plată către acest partener, Keez va ști ce are de făcut.

ONRC anunță că va suspenda activitatea pentru mentenanță tehnică în perioada 19-25 iulie. Detalii pe blogul Keez.

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: