Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Noi unelte de comunicare cu Expertul Contabil dedicat aflate acum la dispoziția clienților Keez

Fata cu laptop in fata

Share this article

Timp de citire: 2 minute

Cuprins

Metoda de comunicare recomandată dintre clienții Keez și Experții Contabili dedicați este “mesajul scris”. Cei peste 6.000 de clienți de clienți trimit și primesc peste 30.000 de mesaje în fiecare lună în aplicația Keez.

Comunicare la îndemână în sistemul „CONNECT”

În prezent, clienții Keez au la dispoziție 4 camere de chat “CONNECT” (un sistem de chat integrat nativ în aplicația Keez). Aceste camere sunt specializate pe domenii de cunoștințe: Contabilitate, Salarizare, Facturare și Admin.

Cu ajutorul „CONNECT” clienții Keez primesc răspunsuri la întrebări, iar Experții Contabili Keez (dar și experții în domeniul salarizare) pun la rândul lor întrebări Administratorilor firmelor de care se ocupă. Mai mult, prin intermediul „CONNECT” Keez anunță din timp noutățile legislative, dar și aspecte importante legate de închiderea de lună sau alte elemente de interes.

Keez lansează „LIVE CONNECT”

Totuși, în cazuri excepționale, când apare o problemă ce necesită o interacțiune “live” și mesajul scris nu mai este de ajuns, antreprenorii pot cere în „CONNECT” o întâlnire video. La un simplu click pe butonul “apel video” din secțiunea CONNECT, clienții au la dispoziție informații esențiale pentru realizarea apelului video: numele Expertului Contabil cu care se va ține întâlnirea, durata apelului video (15 minute), zilele disponibile pentru apel video, intervalele orare disponibile pentru apel video, respectiv pot nota, în atenția Expertului Contabil, detalii specifice legate de întâlnirea solicitată.

 

SS Aplicatie 1 SS Aplicatie 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La numai o apăsare de buton, Expertul Contabil va primi notificarea clientului.

Serviciul LIVE CONNECT este inclus în abonamentul lunar.

 

ONRC anunță că va suspenda activitatea pentru mentenanță tehnică în perioada 19-25 iulie. Detalii pe blogul Keez.

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: