Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

De ce sa alegi o firma de contabilitate online daca esti din Timisoara

Share this article

Timp de citire: 5 minute

Cuprins

 

Capitala Banatului si un oras extrem de important pentru economia Romaniei, Timisoara reprezinta o zona cu un potential de afaceri excelent. De altfel, odata cu evolutia economica pe care Romania a inregistrat-o in ultimii ani, dar si datorita accesului a fonduri europene, tot mai multi oameni se implica in afaceri. Ei investesc timp si bani pentru a crea si controla business-uri eficiente, care sa genereze produse si servicii de calitate, dar si profit.

Daca te regasesti intr-o astfel de situatie, stii ca o afacere nu presupune doar activitate de suprafata, ci sunt necesare foarte multe actiuni in culise pentru ca ea sa aiba succes. Un mecanism important de control si gestiune financiara este contabilitatea. Sunt multe firme de contabilitate in Timisoara, insa standardele anului 2021 sunt cele date de mediul online, iar beneficiile pe care online-ul le aduce antreprenorilor nu sunt deloc unele de neglijat.

Ce rol au serviciile de contabilitate in prezent?

Fie ca detii deja o afacere, fie ca intentionezi sa lansezi una si vrei sa te pui la punct cu toate conditiile ce trebuie indeplinite pentru ca firma ta sa aiba succes si sa sa evite orice fel de probleme legale, contabilitatea nu este o zona pe care sa o poti neglija. Aceasta activitate veche de sute de ani este considerata de multi oameni a fi o arta, in vreme ce altii se rezuma la a o caracteriza drept o stiinta.

Contabilitatea este, cu siguranta, un domeniu complex si care necesita experti de cea mai buna calitate pentru a fi facuta in mod corect. Prin contabilitate, sunt ajutate atat companiile care vor sa aiba o vizibilitate buna asupra tranzactiilor financiare pe care le efectueaza si asupra rezultatelor financiare inregistrate, cat si autoritatile statului care trebuie sa se asigure ca totul functioneaza in mod echitabil in economie.

Care sunt principalele motive pentru a alege o firma de contabilitate online pentru firmele din Timisoara?

Cu cat numarul afacerilor dintr-o societate este mai ridicat, cu atat sunt necesare mai multe rapoarte, documente si situatii de intocmit. Astfel, au aparut multe firme de contabilitate si in Timisoara, iar unele ofera servicii extrem de bine conectate la standardele anului 2021. Ce reprezinta aceste standarde? Pe scurt, lucrurile nu se mai desfasoara in mod clasic, cu dosare peste dosare, adunate in arhive si greu de identificat.

Contabilitatea, in 2021, se poate face in cel mai eficient si complet mod in mediul online. Avantajele contabilitatii online sunt reprezentate de de accesul in timp real la informatii si rapoarte de management financiar disponibile in platforma, pe desktop dar si pe mobil.

Ce inseamna contabilitate online si ce beneficii ofera pentru firmele din Timisoara

Contabilitatea clasica nu ofera un mod standardizat prin care se pastreaza evidenta tranzactiilor financiare ale unei afaceri. Desi planul de conturi, registrele si celelalte documente sunt definite concret prin lege, fiecare contabil are propria sa maniera de a pastra si accesa evidentele. In schimb, daca te orientezi catre o firma de contabilitate Timisoara care activeaza online, vei descoperi ca lucrurile sunt facute intr-o maniera mult mai accesibila pentru utilizator. Concret, utilizatorul este antreprenorul care vrea sa aiba cat mai mult control si intelegere asupra celor intamplate cu afacerea sa.

Beneficiile contabilitatii moderne

Contabilitatea online este o alegere excelenta pentru ca ofera un pachet complet de servicii, bazat pe algoritmi complecsi, dar si pe experti contabili de top. Totul intr-o maniera practica, accesibila si usor de inteles. Iata care sunt, concret, beneficiile la care poti avea acces daca apelezi la o firma de contabilitate din Timisoara!

Serviciile de contabilitate digitala nu presupun contact direct – noua realitate in care traim a schimbat mult modul in care facem si lucrurile cele mai banale. Pandemia de coronavirus ne-a facut sa fim mai prudenti atunci cand vine vorba sa interactionam cu alte persoane. Dar nu doar propria retinere, ci si restrictiile impuse prin lege fac de multe ori intalnirile imposibile. Astfel, mediul online devine o optiune mult mai agreabila si usor de accesat. Prin apelarea la serviciile unei forme de contabilitate online, nu va mai trebui sa trimiti documente prin intermediul curierilor, nu vei mai chema contabilul in vizita si nici nu te vei mai deplasa tu pentru a-i duce diferite acte. Totul se desfasoara online, cu ajutorul unei aplicatii.

Control asupra afacerii în timp real – aceasta aplicatie aduce si alte beneficii. Cu ajutorul ei, vei putea afla de pe propriul telefon si in limbaj accesibil oricui, modul in care se comporta afacerea ta din punct de vedere al profitului, veniturilor si cheltuielilor. Vei putea, astfel, sa evaluezi cu usurinta eficienta afacerii tale si vei putea primi si sfaturi cu privire la modul in care poate fi îmbunatatita profitabilitatea prin taierea diferitelor costuri sau cresterea unor venituri.

Servicii de consultanta – o firma care asigura servicii de contabilitate online va pune la dispozitia clientilor sai si consultanta permanenta, din partea unor experti contabili autorizati CECCAR. Extrem de bine pregatiti si conectati in permanenta inclusiv la ITM si Revisal, acestia vor sti cum sa te indrume, in cazul in care ai de a face cu un control sau ai nevoie sa accesezi diferite documente si informatii. Tot ei vor mentine actualizat jurnalul TVA, balantele contabile, registrele obligatorii si bilantul. Lunar, aceiasi experti vor intocmi si depune declaratiile pentru taxele si impozitele datorate de firma ta.

Facturare inclusa – pentru orice business, factura reprezinta o grija permanenta. Indiferent de ce produse vinzi sau ce servicii prestezi, mereu trebuie sa emiti sau sa primesti facturi ce trebuie platite furnizorilor. Cu ajutorul unei firme de contabilitate online din Timisoara, facturarea este inclusa in pachetul de servicii si se realizeaza digital, direct din platforma. Nu sunt necesare alte softuri de facturare. Toate documentele sunt contabilizate instantaneu si pot fi oricand accesate cu usurinta.

Daca vrei sa te bucuri de contabilitate online la preturi accesibile, apeleaza la Keez! Platforma noastra ofera servicii complete de contabilitate, salarizare, facturare si infiintare firma, iar un reprezentant iti sta mereu la dispozitie telefonic pentru oferte sau alte informatii. Daca esti din Timisoara, poti apela cu incredere la Keez pentru a te bucura de servicii de contabilitate la cele mai inalte standarde.

ONRC anunță că va suspenda activitatea pentru mentenanță tehnică în perioada 19-25 iulie. Detalii pe blogul Keez.

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: