NOUTĂȚI

Informații utile pentru ca tu să ai control asupra afacerii tale, oriunde, oricând.

Keez furnizează soluții de contabilitate pentru freelancerii din IT de la Baza7

Membrii comunității Baza7 beneficiază de la Keez de servicii de contabilitate complete online pentru afacerea lor, SRL sau PFA

Baza 7, comunitate dedicată formării freelancerilor din IT, a încheiat un parteneriat cu Keez pentru a facilita accesul membrilor comunității la soluții tehnologice pentru servicii de contabilitate online.

Comunitatea Baza 7 susține freelancerii atât prin programe de mentorat pentru a avea succes în IT, cât și prin oferirea accesului la inovație tehnologică și de proces în domeniul contabilității.

Astfel, membrii comunității beneficiază de la Keez de servicii de contabilitate complete online pentru afacerea lor, SRL sau PFA, și au la dispoziție o echipă de peste 100 de experți contabili autorizați CECCAR.

Baza 7 este un program complet de pregătire a specialiștilor IT pentru a deveni freelanceri profesioniști sustenabili. Valorile după care co-fondatorii George Retegan și Andrei Puni au construit programul sunt integritatea, pragmatismul, performanța, colaborarea și respectul, iar membrii fac parte dintr-o comunitate care are acces la o platformă software dedicată și un program de mentorat care le pune la dispoziție toate detaliile pentru a-și construi o Identitate, o Strategie, un plan de Acțiune și pentru a-și pune bazele unor procese automatizate.

George Retegan, cofondator Baza 7, cu ocazia semnării parteneriatului:

„Antreprenorii din Baza 7, cu ajutorul Keez, au toată afacerea lor în buzunar: toate documentele financiare, contabile, toate rapoartele sunt disponibile pe telefon prin intermediul aplicației “Mobile Keez”, pe Android și iOS, dar și pe laptop sau desktop, în aplicația web dedicată. Pe lângă servicii de contabilitate online, antreprenorii comunității Baza 7 beneficiază 24/7 și de salarizare și facturare online, au expert contabil dedicat, servicii de înființare SRL și PFA, dar și webinarii și traininguri specifice domeniului. Calitatea este la cele mai înalte standarde de ambele părți, iar asta se observă și din primele feedback-uri venite de la membrii comunității Baza 7 despre partenerul Keez”.