Înființare firmă, totul online

Dosar complet, înființare firmă realizată corect cu experți contabili experimentați


Acte necesare

plus 3 variante de denumire pentru viitoarea firmă

Costuri:

500 lei + TVA

+ Taxe Registrul Comerțului

Keez se ocupă de întregul proces de înființare firmă, de pregătirea
și completarea cererilor și formularelor necesare, precum:

  • • Act constitutiv
  • • Contractul de comodat (după caz)
  • • Hotărâre asociați
  • • Decizie
  • • Declarații pe propria răspundere de Lipsă Asociație de Proprietari sau Locatari
  • • Etc.

Pentru tine, Echipa Keez pregătește, depune, ridică
și îți înmânează actele finale pentru înființare firmă de la Registrul Comerțului.

Completează formularul și te sunăm noi:

A intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou!

X

Înscrierea s-a realizat cu succes.

Keez - servicii complete de înființare firmă +

Fiecare aventura antreprenoriala incepe cu procesul de infiintare firma. Mai mult sau mai putin complex, in functie de specificul companiei ale carei baze ai de gand sa le pui, acest proces este unul prin care vrei sa treci cat mai rapid. Aceasta formalitate se poate dovedi dificila, asadar traversarea cu repeziciune a etapelor nu este indicata. Este nevoie ca procesul de deschidere a firmei tale sa fie efectuat cu minutiozitate si cu mare atentie la toate detaliile.

Ai nevoie de o afacere cu o baza sanatoasa, care sa se dezvolte rapid si sa iti asigure un viitor sigur. Tocmai de aceea, este de preferat sa apelezi la ajutorul unor experti. Poti castiga o multime de avantaje daca decizi sa apelezi la servicii de infiintare firma online. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea!

Economisesti timp

Poate cel mai mare impediment de care te lovesti atunci cand vrei sa deschizi o firma este cel legat de timpul investit in intreg procesul. Trebuie sa parcurgi mai multe etape, toate fiind consumatoare de timp. Ai nevoie sa te informezi, sa programezi sedinte de consiliere la biroul Registrului Comertului, sa te deplasezi pentru verificarea dosarului, apoi pentru ridicarea certificatului de functionare, ulterior sa mergi la ANAF si de abia apoi pot da drumul activitatii.

Toate aceste etape pot fi delegate atunci cand apelezi la servicii de infiintare firma. Poti contracta cu usurinta serviciile unei firme precum Keez, care te va ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti deschide business-ul. Mai mult decat atat, expertii companiei se vor ocupa si de intocmirea dosarului necesar infiintarii afacerii tale. Astfel, te poti lasa pe mana unor experti cu ani intregi de experienta in domeniu si care stiu exact de ce documente ai nevoie, in functie de tipul firmei pe care o deschizi.

Economisesti bani

Pe langa timp, o alta resursa pretioasa pe care o investesti in infiintarea unei firme este cea financiara. Procesul de deschidere a firmei, in sine, nu este costisitor si implica unele taxe destul de mici, indiferent de tipul societatii comerciale pe care o vrei lansata.

Ai acces permanent la documente

Cum un astfel de serviciu iti garanteaza actiuni luate online si eliminarea deplasarilor, ai avantajul de a avea disponibile pe internet toate documentele necesare in procesul infiintarii firmei tale. Obtii astfel acces la orice detaliu, in orice moment.

Totodata, poti modifica pe platforma Keez informatiile oferite, daca sunt impuse eventuale schimbari. Totul se desfasoara rapid si in siguranta, fara deplasari inutile. Spre deosebire de colaborarea cu firme care ofera consultanta in zona de infiintare a unei afaceri, Keez este un serviciu de infiintare firma online cu care poti comunica si face schimb de documente fara a avea nevoie de altceva in afara de o conexiune buna la internet.

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat