Vrei sa infiintezi o firma dar esti descurajat de birocratie si cozile interminabile de la Registrul Comertului? Keez.ro este aici pentru tine. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot procesul! 

Pentru ca vrem sa-ti oferim servicii complete si pentru ca sustinem business-urile la inceput de drum, te ajutam si cu procesul de infiintare a noii tale companii. Stim ca pentru un antreprenor care detine un start-up totul pare dificil. Astfel, pe langa serviciile de contabilitate digitala, iti punem la dispozitie serviciul de infiintare firma, pentru ca totul sa devina simplu pentru tine si sa te poti concentra pe celelalte operatiuni atat de importante in lansarea business-ului tau.

Pentru a infiinta o companie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont in aplicatia keez.ro si sa ne trimiti toate datele necesare (tipul companiei, numarul de actionari, sediu social, capital social, etc.), care vor fi analizate si procesate de specialistii nostri. Urmatorul pas este sa stabilim o intalnire la notar pentru a oficializa totul, dupa care specialistii nostri vor incarca in format digital toate documentele companiei tale nou-infiintate, pe care le poti consulta oricand, oriunde, de pe orice tip de dispozitiv. Mai mult, acestea iti vor fi livrate si in format fizic de catre un reprezentant keez.ro. Simplu, nu?

Serviciul de infiintare firma de la keez.ro este foarte usor de folosit si intuitiv.  Acum poti materializa planurile tale fara a mai pierde timpul pe drumurile intre institutiile statului, unde te-ar astepta cozi interminabile. Alege keez.ro, programul de contabilitate online care iti ofera posibilitatea de a porni un start-up rapid si usor!