Formular de contact

Completeaza formularul pentru a cere detalii si consultanta gratuita despre beneficiile contabilitatii online:

Sunt de acord cu utilizarea datelor mele in scopul transmiterii de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes pe viitor precum si pentru transmiterea de materiale de marketing si publicitate, invitatii la evenimente organizate de catre Keez sau in parteneriat cu alte companii.

Infintare Firma

Servicii infiintare firme de la Keez (SRL, PFA, II, ONG etc.)

Vrei sa infiintezi o firma dar esti descurajat de birocratie si cozile interminabile de la Registrul Comertului?

Consultantii Keez sunt aici pentru tine. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot procesul! Livram servicii profesioniste de infiintare firma pentru partenerii nostri.

Cu ce te ajuta sa externalizezi catre noi serviciul de infiintare firma:

Economisesti bani
Castigi timp
Sa iei decizii rapide
Ai acces oricand si de oriunde la documentele tale
Ai acces oricand si de oriunde la situatia financiara a firmei tale

Pentru ca vrem sa-ti oferim servicii complete si pentru ca sustinem afacerile la inceput de drum, te ajutam si cu procesul de infiintare a noii tale firme, indiferente ca este vorba de un SRL sau de un PFA.

Iti punem la dispozitie serviciul de infiintare firma, pentru ca totul sa devina simplu pentru tine si sa te poti concentra pe celelalte operatiuni atat de importante in lansarea afacerii tale.

Aducem tehnologia marilor companii la accesibilitatea companiilor mici
Firma de contabilitate Keez ofera servicii complete de contabilitate digitala ceea ce inseamna pentru tine ca ai acces in timp real la toate datele si raportarile financiare ale companiei tale.

Pentru a infiinta o firma (SRL, PFA, II, ONG etc), tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi sa ne trimiti toate datele necesare (tipul companiei, numarul de actionari, sediu social, capital social, etc.), care vor fi analizate si procesate de specialistii nostri.

Urmatorul pas este sa stabilim o intalnire la notar pentru a oficializa totul, dupa care specialistii nostri vor incarca in format digital toate documentele companiei tale nou-infiintate, pe care le poti consulta oricand, oriunde, de pe orice tip de dispozitiv.

Mai mult, acestea iti vor fi livrate si in format fizic de catre un reprezentant Keez

Serviciul de infiintare firma de la Keez este foarte usor de folosit si intuitiv. Acum poti materializa planurile tale fara a mai pierde timpul pe drumurile intre institutiile statului, unde te-ar astepta cozi interminabile.

Suna acum
Inregistrare