Formular de contact

Completeaza formularul pentru a cere detalii si consultanta gratuita despre beneficiile contabilitatii online:

Sunt de acord cu utilizarea datelor mele in scopul transmiterii de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes pe viitor precum si pentru transmiterea de materiale de marketing si publicitate, invitatii la evenimente organizate de catre Keez sau in parteneriat cu alte companii.

Despre noi

keez este o companie de tehnologie specializata in servicii de contabilitate digitala pentru firme mici, PFA, si start-up.


Dorim sa aducem tehnologia marilor companii la accesibilitatea companiilor mici. Dorim ca orice antreprenor sa aiba sansa ca prin digitalizare sa castige timp, astfel incat sa se concentreze pe ceea ce conteaza cel mai mult: dezvoltarea afacerii.
Misiunea noastra
Cream solutii pentru administrarea usoara a oricarei afaceri. Oferim servicii rapide, mobile, accesibile si moderne, care ajuta antreprenorii sa aiba o viziune clara, in timp real, asupra afacerii.

Valorile dupa care ne ghidam

Asumare/raspundere
Stim ca suntem elementul cheie al afacerii tale si ne asumam ca platim orice amenda de la ANAF.
Rigurozitate
Suntem atenti pana in cel mai mic detaliu. Avem rabdare si cunostintele necesare sa fim siguri ca nu omitem nimic, ca nu gresim nimic, ca tu sa ai parte doar de concluziile corecte.
Organizare
Structuram informatiile clar si ne organizam impecabil, astfel incat sa gasesti cu usurinta ceea ce cauti, in orice clipa.
Inovatie
Adaptam continuu serviciile noastre nevoile antreprenorului, dar si la nevoile tehnologiei digitale, astfel incat sa fii mereu in prima linie.
Suport
Credem ca orice antreprenor are nevoie de consultanta, tocmai de aceea garantam ca oricand poti lua legatura cu unul din consultantii nostri.
Suna acum
Inregistrare