Activitatea business-ului trebuie monitorizata si inregistrata cu atentie, acest lucru realizandu-se prin rapoarte, situatii si declaratii. Unele dintre acestea au caracter obligatoriu, fiind documente justificative, in timp ce altele sunt optionale si de uz intern, avand rolul de a oferi managementului informatii cu privire la gestiunea companiei. 

Contabilitatea implica lucrul cu documente si rapoarte care trebuie generate si disecate, acestea fiind clasificate in documentele utile pentru antreprenor si cele utile doar pentru stat, optionale si obligatorii etc.

Noi vrem sa te ajutam sa te descurci in aceasta jungla, pentru ca tu sa te implici numai atunci cand este strict obligatoriu. Nimic mai mult, nimic in plus! A fi antreprenor implica deja o multitudine de responsabilitati, asa ca ultimul lucru de care mai ai nevoie este sa fii si contabil. 

Cu ajutorul serviciilor de contabilitate online de la keez.ro, ai acces permanent la rapoarte optime privind situatia business-ului tau, totul fiind disponibil la un click distanta pe telefonul tau mobil. 


Rapoarte real-time


De incasat

Raportul arata sumele de incasat de la clienti, la zi.
 
Datele sunt structurate pe fiecare client si cuprind data documentului si data scadenta. La deschiderea raportului ordinea este alfabetica, pe client, insa daca se elimina aceasta ordonare (prin utilizarea butonului Client), se poate structura raportul printr-o actiune minima de tip drag-and-drop in functie de data scadenta sau in functie de data scadenta si client.

 
Furnizori de platit

Raportul arata sumele care trebuiesc platite furnizorilor, la zi.

Datele sunt structurate pe fiecare furnizor si cuprind data documentului si data scadenta. La deschiderea raportului ordinea este alfabetica, pe furnizor, insa daca se elimina aceasta ordonare (prin utilizarea butonului Furnizor), se poate structura raportul printr-o actiune minima de tip drag-and-drop in functie de data scadenta sau in functie de data scadenta si orice alta informatie prezenta in raport.


Cash in banci

Raportul arata soldurile din fiecare cont bancar al clientului. Data ultimului extras luat in calcul este afisata in dreptul fiecarui cont, impreuna cu suma in valuta si suma in RON. Datele sunt structurate in functie de banca si cont.


Venituri luna curenta

Raportul arata veniturile pe fiecare client, factura si data, din luna curenta. Datele se pot grupa pe client si ordona in functie de data.

 

Cheltuieli luna curenta

Raportul arata cheltuielile din luna curenta, care pot fi clasificate in functie de tipul acestora, furnizor, factura si data. 

Datele se pot grupa dupa toate elementele prezent in raport.


Profit

Raportul arata atat categoriile de venituri, cat si de cheltuieli, in luna curenta cat si in ultimele doua luni.

Acest raport este unul care foloseste administratorului pentru a compara/analiza cheltuielile in functie de venituri sau de activitatile care le-au determinat.


Avansuri/Deconturi

Raportul arata sumele de decontat intre firma si salariatii acesteia. Astfel, in orice moment, administratorul poate avea o situatie clara privind valoarea avansurilor nedecontate sau a sumelor platite de catre salariati si pe care firma trebuie sa le returneze acestora.

Recomandam plata acestor sume la intervale regulate pentru a evita confuziile de partea angajatilor. O decontare rapida duce si la identificarea din timp a documentelor lipsa care ar fi putut decontate.


Imprumuturi actionari

Raportul arata sumele de decontat intre firma si actionarii/asociatii acesteia. Astfel, in orice moment, administratorul poate avea o situatie clara cu valoarea avansurilor nedecontate sau a sumelor platite de catre asociati si pe care firma trebuie sa le returneze acestora.

Este extrem de important ca aceste sume sa fie urmarite si reglate urgent pentru a evita orice complicatie din punct de vedere operational dar si fiscal.


Cash in casa

Raportul arata sumele existente in casa in momentul verificarii. Raportul nu inlocuieste registrul de casa ci este o supra-verificare a acestuia.


Datorii la stat

Acesta este un raport care nu se furnizeaza zilnic, ci lunar. El cuprinde toate datoriile pe care trebuie sa le plateasca antreprenorul in luna curenta catre diverse institutii ale statului, impreuna cu conturile in care trebuie platite si datele de plata.

Atentie, daca exista sume de plata din trecut atunci trebuie ca administratorul, inainte de a plati, sa ia legatura cu keez.ro pentru a obtine un calcul la zi al datoriei, inclusiv penalitati.

 

Statul de plata

Acest raport se furnizeaza lunar. Concediile de odihna si cele medicale pot sa duca la modificari ale sumelor de plata. Pentru a evita necesitatea corectiilor, recomandam ca plata salariilor catre angajati sa se faca dupa emiterea de catre keez.ro a statului de plata.