De la contabilitate, la salarizare si pana la infiintarea unei companii, keez.ro este solutia optima pentru antreprenorii care nu vor sa mai piarda timp si energie cu activitati de back-office, optand pentru o aplicatie inovativa cu ajutorul careia sa isi tina evidenta contabila,la care au acces in format digital oricand, de oriunde.

Un antreprenor care apeleaza la o firma de contabilitate clasica nu dispune de niciun instrument de verificare a calitatii muncii depuse de contabil. Aceasta situatie este extrem de riscanta, deoarece singurele momente in care un antreprenor constata ca s-au comis erori de contabilitate sunt acelea in care se trezeste cu amenzi din partea ANAF-ului.

Apeland la keez.ro, vei avea parte de mai mult decat servicii de contabilitate online. Munca noastra este una supra-verificata si conforma, iar serviciile pe care le oferim sunt la un standard de calitate pe care un contabil clasic nu il poate oferi.

Competenta expertilor nostri in contabilitate este verificata anual de catre un specialist. In acest fel, contabilitatea firmei tale este tinuta de catre cei mai competenti experti in domeniu, minimizand astfel riscul de a aparea erori contabile.