Keez.ro este o firma de contabilitate care crede in tehnologie si puterea acesteia de a face antreprenorilor viata mai usoara, oferind servicii de contabilitate online pentru IMM-uri, PFA si start-up-uri. 

Platforma keez.ro este completa, avand functionalitati care transforma activitatile neproductive destinate indeplinirii cerintelor unui contabil clasic intr-un instrument eficient de management operational.Astfel, vei avea mai mult timp si mai multa energie pentru activitatile de business mai importante, in timp ce poti consulta informatiile contabile de pe telefon, avand acces online permanent la aplicatie de pe telefon sau laptop.

Una din cele mai cronofage activitati dintr-o firma este cea de emitere facturi.Cu keez.ro, facturarea devine o activitate usoara, deoarece poti emite facturi oriunde, oricand, cu un simplu click. In plus, daca ai clienti carora le emiti facturi recurente, totul devine si mai simplu, deoarece vor fi emise automat, iar clientii tai vor primi facturile direct pe email.