Spre deosebire de multe alte domenii in care s-a facut aceasta tranzitie, contabilitatea din IMM-urile romanesti inca a ramas in anii '90! In prezent, antreprenorii inca aduna toate facturile si chitantele pe care le predau fizic contabilului, urmand ca abia pe data de 25 a lunii urmatoare sa primeasca de la contabil documentele finale, cand deja este prea tarziu. 

Suntem mai mult decat o simpla firma de contabilitate din Bucuresti. Ne-am propus sa venim cu o abordare noua in acest domeniu, imbinand tehnologia cu know-how-ul unei echipe de experti contabili profesionisti. Platforma de contabilitate keez.ro vine in intampinarea antreprenorilor cu o alternativa care face ca totul sa fie mai simplu si mai eficient. 

Tehnologia lipseste din serviciile de contabilitate. Consecinta: un sir lung de probleme!
  • Lipsa informatiei de actualitate 

Clientul firmei de contabilitate afla in data de 25 a fiecarei luni informatii care i-ar fi putut fi utile mult mai devreme. 
  • Logistica documentelor este deficitara

Foarte multe documente sunt transportate dintr-o locatie in alta, de la client la firma de contabilitate. Astfel, riscul de a pierde documentele este prezent, iar stocarea lor necesita spatiu si consuma timp. 
  • Probabilitatea aparitiei unei erori este mare, din cauza presiunii timpului

Firma de contabilitate primeste un set intreg de documente pana pe data de 24 ale lunii urmatoare, pe care trebuie sa le proceseze rapid. Acest lucru creste sansa aparitiei unei erori umane.
  • Interactiunea intre contabil si client este minima

Incarcarea firmei de contabilitate pe perioade scurte de timp face ca interactiunea contabil-client sa fie minima, iar clientul sa nu poata beneficia la timp de sfaturi din partea acestuia.
  • Accesul la documente este doar pe hartie

Toate documentele sunt in format tiparit (chitante, facturi), respectiv documentele realizate de catre firma de contabilitate, fara posibilitatea de a le accesa sau de a verifica istoricul. In prezent, daca ai nevoie de ceva de la contabilul tau, trebuie sa il suni, iar daca acesta nu este disponibil, nu exista o alta solutie de a-ti rezolva problema.
  • Contabilul lucreaza mai mult in favoarea statului decat a clientului

Clientul primeste un set standard de declaratii pregatite de autoritatile statului, ceea ce face ca firma de contabilitate sa lucreze mai mult pentru stat decat pentru client. Ca antreprenor, ai nevoie de rapoarte intuitive, nu doar de declaratii si balante care folosesc jargon contabil, destul de greu de descifrat de catre cineva care nu este specialist.


Solutia: Keez.ro - Platforma de contabilitate online

Folosind keez.ro, vei putea sa consulti toate documentele tale contabile in orice moment doresti, direct de pe telefonul tau mobil! 

Cum functioneaza serviciile de contabilitate online?

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o poza cu documentul care trebuie inregistrat. Odata incarcat in aplicatie, documentul ajunge la expertii nostri contabili si este procesat. Oricand doresti, poti consulta documentele si situatia ta contabila, de pe laptop, PC, tableta sau telefon mobil! Simplu, nu? 

Alege serviciile de contabilitate online de la keez.ro si ajuta-ti firma sa devina mai eficienta! Paseaza activitatile de back-office expertilor nostri, cu care vei comunica prin intermediul aplicatiei de contabilitate. De acum nu mai e nevoie sa iti suni contabilul sau sa te intalnesti cu el atunci cand vrei sa consulti un simplu sold sau sa verifici profitabilitatea intr-o anumita luna. Astfel, vei avea o situatie mult mai clara privind activitatea companiei si mai mult timp la dispozitie ca sa te focusezi pe sarcinile de antreprenor!