Servicii / Firmă de contabilitate București

Servicii complete, oferite de experți contabili dedicați.

Servicii complete de contabilitate online
prestate de experți contabili autorizați CECCAR

icon contabilitate financiara

Contabilitate financiară: jurnal TVA, balanță, registre contabile obligatorii, bilanț

icon realizare si depunere a declaratiilor pentru taxe

Realizare și depunere lunară a declarațiilor pentru taxe și impozite firmă

icon inregistrarea documentelor

Înregistrare documente de salarizare și menținere relație cu ITM și Revisal

Avantaje unice pe care Keez ți le pune la dispoziție,
totul în aplicația mobilă sau în portalul web:

RAPOARTE DE MANAGEMENT

venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată - expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

DOCUMENTE ȘI DECLARAȚII

Arhivă electronică cu toate documentele afacerii tale, precum și acces prin Aplicația Mobilă și Portal Web la rapoarte și declarații.

EXPERȚI CONTABILI CECCAR

50 de experți contabili autorizați CECCAR se ocupă de contabilitatea PFA, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

EMITERE FACTURI ONLINE

în platforma, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

SUPORT ȘI CONSULTANȚĂ

Comunicare cu expertul contabil dedicat afacerii, prin sistem chat, disponibil 24/7, integrat într-o singură Aplicație mobilă și Portal web.

INTEGRĂRI ȘI OPTIMIZĂRI

Sistemul de contabilitate completă Keez permite integrarea cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vânzare).

Dacă ai nevoie de contabilitate la prețuri accesibile în București, dar care să îți ofere servicii de calitate, promptitudine și profesionalism, contactează echipa Keez! Fie că ești în căutare de contabilitate PFA în București, fie că te interesează serviciile de contabilitate SRL în București, echipa noastră se ocupă de tot ceea ce este necesar pentru ca tu să deschizi afacerea mult dorită.

Activitatea business-ului trebuie monitorizată și înregistrată cu atenție, acest lucru realizandu-se prin rapoarte, situații și declarații. Unele dintre acestea au caracter obligatoriu, fiind documente justificative, în timp ce altele sunt opționale și de uz intern, având rolul de a oferi managementului informații cu privire la gestiunea companiei.

Cu ajutorul serviciilor de contabilitate online de la keez.ro, ai acces permanent la rapoarte optime privind situația business-ului tău, totul fiind disponibil la un click distanța pe telefonul tău mobil sau pe laptop.

Vrei să afli ce beneficii poți avea de la Keez?
Lasă-ne datele de contact și te sunăm noi ca să îți oferim toate detaliile:


A intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou!

X

Date tale de contact au plecat către noi. Te vom suna în cel mai scut timp.
Mulțumim.
Echipa Keez.

Keez - servicii de contabilitate online la standarde moderne +

Contabilitatea este o știință, dar și o latură esențială pentru activitatea oricărei afaceri. Trebuie să apelezi la servicii contabilitate în București nu doar pentru că ai nevoie să monitorizezi mișcările financiare ale firmei tale, dar și pentru că legea impune acest lucru.

Fiecare tranzacție financiară trebuie documentată, însă, cu ajutorul serviciilor oferite de o firmă de contabilitate din București digitală, ai acces nu doar la îndeplinirea acestor obligații, ci și la multe alte beneficii. Iată care sunt cele mai importante dintre acestea!

Rapoarte de management

Pentru orice antreprenor, este foarte important să obțină o imagine cât mai clară asupra activității firmei sale. Trebuie să știi cum îți poți reduce cheltuielile și ce ai de făcut pentru ca profiturile să se mărească. În acest sens, cu ajutorul serviciilor contabile online în București, ai acces facil la rapoarte de management.

Acestea sunt intocmite in baza unui limbaj antreprenorial, usor de inteles. In baza acestei analize facuta de expertii contabili, poti lua decizii de business inspirate si poti creste profitablitatea firmei tale.

Accesibilitate si suport

Un alt avantaj important pe care firma de contabilitate din București ți-l oferă este reprezentat de accesibilitatea documentelor furnizate.

Poți oricând să verifici facturi, bonuri sau rapoarte, direct în cloud. Totodată, beneficiezi de suport permanent din partea experților contabili, inclusiv în caz de control.

Facturare online

Încă un beneficiu remarcabil de care te poți bucura când apelezi la o firmă contabilitate din București ultramodernă, precum este Keez, este reprezentat de posibilitatea de a emite și de a înregistra facturi online. De regulă, acest serviciu este separat de activitatea de contabilitate și se plătește suplimentar.

Apelând la Keez, te vei bucura de servicii contabilitate digitală complete, dar și de importate și utile beneficii suplimentare!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat