Contabilitate PFA

Totul online, fără schimb de documente fizice. Acces web și aplicație mobil.

Servicii complete de contabilitate PFA

icon contabilitate financiara

Registru jurnal încasări și plăți, decont TVA, jurnal cumpărări și vânzări, declaratie unică.

icon realizare si depunere a declaratiilor pentru taxe

Pregătirea, realizarea și depunerea lunară a declarațiilor pentru taxe și impozite PFA.

icon inregistrarea documentelor

Înregistrarea documentelor de salarizare și menținerea relației cu ITM și Revisal.

Avantaje unice pe care Keez ți le pune la dispoziție:

RAPOARTE DE MANAGEMENT

Venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată: rapoarte expuse în limbaj antreprenorial, nu contabil.

DOCUMENTE ȘI DECLARAȚII

Arhivă electronică cu toate documentele afacerii tale, precum și acces prin Aplicația Mobilă și Portal Web la rapoarte și declarații.

EXPERȚI CONTABILI CECCAR

45 de experți contabili autorizați CECCAR se ocupă de contabilitatea PFA, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

EMITERE FACTURI ONLINE

Serviciu inclus în abonament, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

SUPORT ȘI CONSULTANȚĂ

Comunicare cu expertul contabil dedicat afacerii, prin sistem chat, disponibil 24/7, integrat într-o singură Aplicație mobilă și Portal web.

INTEGRĂRI ȘI OPTIMIZĂRI

Sistemul de contabilitate completă Keez permite integrarea cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vânzare).

Keez nu este un program de contabilitate, ci o firmă de contabilitate: facem contabilitate PFA, dar și contabilitate SRL sau pentru alte tipuri de firme prin intermediul uniei echipe de peste 45 de experți contabili autorizați CECCAR. Keez pune la dispoziția clienților săi servicii de contabilitate atât în București, cât și în toată țara.

Activitatea afacerii trebuie monitorizată și inregistrată cu atenție, acest lucru realizându-se prin rapoarte, situații și declarații. Unele dintre acestea au caracter obligatoriu, fiind documente justificative, în timp ce altele sunt opționale și de uz intern, având rolul de a oferi informații cu privire la gestiunea afacerii.

Cu ajutorul serviciilor de contabilitate online de la Keez, ai acces permanent la cele mai uzuale rapaorte de management financiar, totul fiind disponibil la un click distanță pe telefonul tău mobil sau pe laptop.

Ai toată afacerea la îndemână. Alege acum un pachet complet de servicii de contabilitate online, salarizare și facturare.


A intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou!

X

Înscrierea s-a realizat cu succes.

Keez - servicii de contabilitate PFA la standarde moderne +

Contabilitatea este o știință, dar și o latură esențială pentru activitatea oricarei afaceri. Trebuie să apelezi la servicii de contabilitate în primul rînd pentru că ai nevoie sa monitorizezi mișcările financiare ale afacerii tale.

Fiecare tranzacție financiară trebuie documentată, însă, cu ajutorul serviciilor de contabilitate online, ai acces nu doar la îndeplinirea acestor obligații, ci și la multe alte beneficii. Iată care sunt cele mai importante dintre acestea!

Rapoarte de management

Pentru orice antreprenor, este foarte important să obțină o imagine cât mai clară asupra activității. Trebuie să știi cum îți poți reduce cheltuielile și ce ai de făcut pentru ca profiturile să crească. În acest sens, cu ajutorul contabilității online, ai acces facil la rapoarte de management.

Acestea sunt intocmite in baza unui limbaj antreprenorial, usor de inteles. In baza acestei analize facuta de expertii contabili, poti lua decizii de business inspirate si poti creste profitablitatea firmei tale.

Accesibilitate si suport

Un alt avantaj important pe care cele mai bune servicii de contabilitate online ti le ofera este reprezentat de accesibilitatea documentelor furnizate.

Poti oricand sa verifici facturi, bonuri sau rapoarte direct in cloud. Totodata, beneficiezi de suport permanent din partea expertilor contabili, inclusiv in caz de control.

Facturare online

Inca un beneficiu remarcabil de care te poti bucura cand apelezi la servicii contabilitate ultramoderne, precum cele din oferta Keez, este reprezentat de posibilitatea de a emite si de a inregistra facturi online. De regula, acest serviciu este separat de activitatea de contabilitate si se plateste suplimentar.

Apeland la Keez, te vei bucura de servicii contabilitate digitala complete, dar si de importate si utile beneficii suplimentare!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat