Keez este contabilul tău online

Servicii contabile complete realizate doar de experți contabili certificați

Contactează-ne

Servicii complete de contabilitate de la Keez

icon contabilitate financiara

Contabilitate financiară, jurnal TVA, balanță, registre contabile obligatorii, bilanț

icon realizare si depunere a declaratiilor pentru taxe

Realizarea și depunerea lunară a declarațiilor pentru taxe și impozite firmă

icon inregistrarea documentelor

Înregistrarea documentelor de salarizare către ITM și Revisal

Alege beneficiile unice pe care Keez ți le pune la dispoziție:

Rapoarte de Management

venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată - expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil).

Rapoarte Contabile

arhiva electronică cu toate documentele contabile ale firmei precum și acces online la rapoartele contabile.

20 de experți contabili CECCAR

fac contabilitate completa, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

Facturare Online

în platforma, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

Consultanță și Reprezentare

în caz de control. În abonamentul lunar este inclusă consultanța contabilă.

Integrări și Optimizări

cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vanzare).

Contactează-ne

Keez nu este un program de contabilitate ci o firmă de contabilitate: facem contabilitate SRL, contabilitate PFA sau pentru alte tipuri de firme. Keez pune la dispoziția clienților săi servicii de contabilitate atat în București cat și în toată țara.

Activitatea business-ului trebuie monitorizata si inregistrata cu atentie, acest lucru realizandu-se prin rapoarte, situatii si declaratii. Unele dintre acestea au caracter obligatoriu, fiind documente justificative, in timp ce altele sunt optionale si de uz intern, avand rolul de a oferi managementului informatii cu privire la gestiunea companiei.

Cu ajutorul serviciilor de contabilitate online de la keez.ro, ai acces permanent la rapoarte optime privind situatia business-ului tau, totul fiind disponibil la un click distanta pe telefonul tau mobil sau pe laptop.

Keez - servicii de contabilitate digitala la standarde moderne +

Contabilitatea este o stiinta, dar si o latura esentiala pentru activitatea oricarei afaceri. Trebuie sa apelezi la servicii contabilitate nu doar pentru ca ai nevoie sa monitorizezi miscarile financiare ale firmei tale, dar si pentru ca legea impune acest lucru.

Fiecare tranzactie financiara trebuie documentata, insa, cu ajutorul serviciilor de contabilitate digitala, ai acces nu doar la indeplinirea acestor obligatii, ci si la multe alte beneficii. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea!

Rapoarte de management

Pentru orice antreprenor, este foarte important sa obtina o imagine cat mai clara asupra activitatii firmei sale. Trebuie sa stii cum iti poti reduce cheltuielile si ce ai de facut pentru ca profiturile sa se mareasca. In acest sens, cu ajutorul contabilitatii digitale, ai acces facil la rapoarte de management.

Acestea sunt intocmite in baza unui limbaj antreprenorial, usor de inteles. In baza acestei analize facuta de expertii contabili, poti lua decizii de business inspirate si poti creste profitablitatea firmei tale.

Accesibilitate si suport

Un alt avantaj important pe care cele mai bune servicii de contabilitate online ti le ofera este reprezentat de accesibilitatea documentelor furnizate.

Poti oricand sa verifici facturi, bonuri sau rapoarte direct in cloud. Totodata, beneficiezi de suport permanent din partea expertilor contabili, inclusiv in caz de control.

Facturare online

Inca un beneficiu remarcabil de care te poti bucura cand apelezi la servicii contabilitate ultramoderne, precum cele din oferta Keez, este reprezentat de posibilitatea de a emite si de a inregistra facturi online. De regula, acest serviciu este separat de activitatea de contabilitate si se plateste suplimentar.

Apeland la Keez, te vei bucura de servicii contabilitate digitala complete, dar si de importate si utile beneficii suplimentare!

alo Sună acum
Încearcă DEMO