Servicii de contabilitate digitală

Servicii de contabilitate digitală completă și expert contabil dedicat.
Plus salarizare și facturare, totul într-o singură aplicație mobilă și portal web, totul inclus în abonamentul lunar.

Servicii contabile complete online, prestate de experți contabili autorizați CECCAR

icon contabilitate financiara

Contabilitate financiară: jurnal TVA, balanță,
registre contabile obligatorii, bilanț

icon realizare si depunere a declaratiilor pentru taxe

Realizare și depunere lunară a declarațiilor
pentru taxe și impozite firmă

icon inregistrarea documentelor

Înregistrare documente de salarizare și
menținere relație cu ITM și Revisal

Avantaje unice pe care Keez
ți le pune la dispoziție,
totul în aplicația mobilă,
sau în portalul web:

RAPOARTE DE MANAGEMENT

Venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată: rapoarte expuse în limbaj antreprenorial, nu contabil.

DOCUMENTE ȘI DECLARAȚII

Arhivă electronică cu toate documentele afacerii tale, precum și acces prin Aplicația Mobilă și Portal Web la rapoarte și declarații.

EXPERȚI CONTABILI CECCAR

100 de experți contabili autorizați CECCAR se ocupă de contabilitatea PFA, depun declarațiile și mențin relația cu Revisal și ITM.

EMITERE FACTURI ONLINE

Serviciile de contabilitate digitală includ acest avantaj în abonament, nu mai trebuie sa plătești un alt soft de facturare, iar facturile emise se contabilizează imediat.

SUPORT ȘI CONSULTANȚĂ

Comunicare cu expertul contabil dedicat afacerii, prin sistem chat, disponibil 24/7, integrat într-o singură Aplicație mobilă și Portal web.

INTEGRĂRI ȘI OPTIMIZĂRI

Sistemul de contabilitate completă Keez permite integrarea cu diverse softuri operaționale (de gestiune/de facturare/de vânzare).

Vrei să afli ce beneficii poți avea de la Keez?
Lasă-ne datele de contact și te sunăm noi ca să îți oferim toate detaliile.


A intervenit o eroare. Vă rugăm încercați din nou!

X

Înscrierea s-a realizat cu succes.

Keez nu este un program de contabilitate, ci o firmă care oferă servicii de contabilitate digitală: facem contabilitate SRL, contabilitate PFA sau pentru alte tipuri de firme. Keez pune la dispoziția clienților săi servicii complete atat în București, cat și în toată țara.

Activitatea business-ului trebuie monitorizată și înregistrată cu atenție, acest lucru realizându-se prin rapoarte, situații și declarații. Unele dintre acestea au caracter obligatoriu, fiind documente justificative, în timp ce altele sunt opționale și de uz intern, având rolul de a oferi managementului informații cu privire la gestiunea companiei.

Cu ajutorul serviciilor contabile digitale de la keez.ro, ai acces permanent la rapoarte optime privind situația business-ului tău, iar totul este disponibil la un click distanță pe telefonul tău mobil sau pe laptop.

Keez - servicii de contabilitate digitala la standarde moderne +

Contabilitatea este o stiinta, dar si o latura esentiala pentru activitatea oricarei afaceri. Trebuie sa apelezi la servicii contabilitate nu doar pentru ca ai nevoie sa monitorizezi miscarile financiare ale firmei tale, dar si pentru ca legea impune acest lucru.

Fiecare tranzactie financiara trebuie documentata, insa, cu ajutorul serviciilor de contabilitate digitala, ai acces nu doar la indeplinirea acestor obligatii, ci si la multe alte beneficii. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea!

Rapoarte de management

Pentru orice antreprenor, este foarte important sa obtina o imagine cat mai clara asupra activitatii firmei sale. Trebuie sa stii cum iti poti reduce cheltuielile si ce ai de facut pentru ca profiturile sa se mareasca. In acest sens, cu ajutorul contabilitatii digitale, ai acces facil la rapoarte de management.

Acestea sunt intocmite in baza unui limbaj antreprenorial, usor de inteles. In baza acestei analize facuta de expertii contabili, poti lua decizii de business inspirate si poti creste profitablitatea firmei tale.

Accesibilitate si suport

Un alt avantaj important pe care cele mai bune servicii de contabilitate online ti le ofera este reprezentat de accesibilitatea documentelor furnizate.

Poti oricand sa verifici facturi, bonuri sau rapoarte direct in cloud. Totodata, beneficiezi de suport permanent din partea expertilor contabili, inclusiv in caz de control.

Facturare online

Inca un beneficiu remarcabil de care te poti bucura cand apelezi la servicii contabilitate ultramoderne, precum cele din oferta Keez, este reprezentat de posibilitatea de a emite si de a inregistra facturi online. De regula, acest serviciu este separat de activitatea de contabilitate si se plateste suplimentar.

Apeland la Keez, te vei bucura de servicii contabilitate digitala complete, dar si de importate si utile beneficii suplimentare!

alo Sună acum
Vreau să fiu sunat