Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Tehnologia lipseste din serviciile contabile clasice

Share this article

Timp de citire: < 1 minut

Cuprins

Consecinta: un lung sir de probleme

Ce presupune un serviciu de contabilitate clasica

Lipsa informatie de actualitate
Clientul firmei de contabilitate afla tocmai pe 25 ale lunii urmatoare informatii care i-ar fi putut fi utile mult mai devreme.
Erori cauzate de lucrul sub presiune de timp
Firma de contabilitate primeste un set intreg de documente pana pe 24 ale lunii urmatoare, documente pe care trebuie sa le proceseze rapid fapt ce genereaza erori.
Overhead logistic
Foarte multe documente sunt transportate dintr-o locatie intr-alta, de la client, la firma de contabilitate. Probleme de stocare si riscuri de pierdere documente.
Interactiune minima contabil-client
Incarcarea firmei de contabilitate pe perioade scurte de timp face ca interactiunea contabil-client sa fie minima, iar clientul sa nu poata beneficia de sfaturi la timp din partea acestuia.
Contabilul lucreaza practic pentru stat
Clientul primeste un set standard de rapoarte (declaratiile pregatite pentru autoritatile statului) ceea ce face ca firma de contabilitate sa lucreze mai mult pentru stat decat pentru client.

Acces la documente doar pe hartie
Toate documente sunt in format tiparit (chitante si facturi), respectiv documentele realizate de catre firma de contabilitate, fara posibilitatea de “CAUTARE” automat in istoric.

Keez.ro rezolva toate aceste probleme sau dificultati prin digitalizarea activitatii contabile.Incearca si tu keez.ro si vei uita de grijile curente generate de un serviciu contabil clasic.

ONRC anunță că va suspenda activitatea pentru mentenanță tehnică în perioada 19-25 iulie. Detalii pe blogul Keez.

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: