Incepand cu data de 25 Mai 2018 legislatia privind protectia datelor personale va trece prin niste schimbari importante la nivel european. In aprilie 2016, a intrat in vigoare Regulamentul UE 679/2016, cunoscut si ca Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale. Specialistii din domeniu sustin ca asistam la o adevarata revolutie in privinta securitatii datelor personale, schimbarile din legislatie avand un impact major asupra bunului mers al afacerilor mici si mari din Europa.

Keez.ro s-a adaptat din timp la aceste schimbari, fiind in prezent pregatita pentru momentul in care GDPR va intra in vigoare. Daca vei opta pentru serviciile de contabilitate digitala oferite de keez.ro, datele companiei tale vor fi in deplina siguranta, securitatea acestora fiind asigurata de Microsoft Azure.

Ce este Microsoft Azure?

Microsoft Azure este un serviciu de cloud computing realizat de Microsoft, ce poate fi folosit pentru a dezvolta, testa si intretine aplicatii si servicii prin intermediul data centerelor globale detinute de Microsoft.Aceasta tehnologie este folosita cu succes de companii recunoscute la nivel international: Adobe, General Electric, RockWell Automation, Honeywell etc.