Platforma de contabilitate keez.ro dispune de cheia de salarizare, cu ajutorul caruia poti administra salariatii cu usurinta, poti intocmi contracte de munca, acte aditionale, adeverinte, pontaje si bonusuri. Tot ce ai nevoie pentru salarizare intr-o singura aplicatie pe care o poti accesa de pe orice tip de dispozitiv, in orice moment!

Acest modul reprezinta o solutie completa de salarizare, avand la baza un studiu solid al legislatiei, completat de experienta solida a specialistilor in domeniu.Cu keez.ro poti calcula salariile angajatilor cu usurinta, modulul fiind foarte user-friendly si adaptat atat schimbarilor de legislatie, cat si specificului clientilor. 

Salarizarea inseamna mai mult decat un simplu calcul si plata salariilor.Aceasta reprezinta o reala necesitate pentru afacerea ta, toate aspectele business-ului tau fiind influentate de functiile salarizarii. 

Salarizarea mai usoara si mai rapida asigura o respectare mai riguroasa a tuturor aspectelor legale, iar rezultatul acesteia este un management al resurselor umane optimizat si bine pus la punct. Alege serviciile de contabilitate si salarizare digitala de la keez.ro si ofera-ti mai mult timp si energie.