Unul dintre cele mai utilizate documente contabile, indiferent de forma de organizare a unei firme, este factura. Keez.ro este un portal care si-a propus misiunea de a face viata antreprenorilor mai usoara, oferind servicii de contabilitate digitala pentru IMM-uri, PFA si start-up-uri. Cu ajutorul aplicatiei keez.ro, facturile sunt emise si incasate in timp util, pentru ca firma ta sa aiba un cashflow optim. 

Folosind platforma de contabilitate keez.ro, vei avea la dispozitie mai mult timp pentru a-ti conduce afacerea, in timp ce situatia ta operationala e la dispozitia ta oricand, avand acces online permanent la aplicatia keez.ro. 

Pentru ca business-ul tau sa functioneze optim, sa iti poti plati angajatii si furnizorii la timp, este vital ca facturile emise sa fie platite la timp de catre clienti. Cu keez.ro, facturarea devine o activitate usor de administrat si de monitorizat. Iata cateva dintre avantajele de care vei avea parte folosind keez.ro. 

- vei primi notificari daca nu s-au incasat facturi;
- vei avea la dispozitie 24/7 un set de rapoarte utile:
- vei putea vizualiza facturile neincasate;
- vei putea analiza raportul de facturi neincasate si vei putea vedea din ce facturi se alcatuieste soldul clientului (suma pe care o ai de incasat);

Simplu, rapid, accesibil!