Formular de contact

Completeaza formularul pentru a cere detalii si consultanta gratuita despre beneficiile contabilitatii online:

Sunt de acord cu utilizarea datelor mele in scopul transmiterii de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes pe viitor precum si pentru transmiterea de materiale de marketing si publicitate, invitatii la evenimente organizate de catre Keez sau in parteneriat cu alte companii.

Documente si formulare necesare oricarei afaceri

Avem misiunea de a crea solutii pentru administrarea usoara a oricarei afaceri.


Iti punem la dispozitie absolut gratuit, o arhiva care cuprinde 40+ documente si formulare necesare oricarei afaceri. Descarc-o si tu chiar acum!

3 motive pentru a te alatura si tu celor peste 1.000 de antreprenori care au descarcat deja arhiva creata de noi:

Toti antreprenorii au nevoie de aceste documente!
Economisesti timp si efort, pentru ca ti le punem la dispozitie intr-o arhiva usor de accesat si in acest fel nu mai trebuie sa alergi dupa ele pe Google. De la cererea de concediu pana la registrul intern, aceasta arhiva reprezinta solutia pentru tot timpul pierdut in cautarea documentelor de care ai nevoie.
Este absolut gratuit!
In mod normal, un asemenea produs costa cel putin 50 de euro, insa noi ti-l dam gratis, pentru ca noi suntem AJUTORUL tau. Cu Keez este simplu.
Este usor si rapid de obtinut
Nu numai ca nu platesti nimic, dar este usor si rapid de obtinut. In numai 2 minute descarci toate documentele necesare oricarei firme. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul cu datele tale si sa raspunzi la 3 intrebari.

Descarca 40+ documente si formulare necesare oricarei afaceri

Ai o firma?

Cum iti gestionezi contabilitatea?

Cat de multumit esti de relatia si de serviciile contabilului tau?


Iti surade ideea de contabilitate digitala (sa ai acces oricand si de oriunde la actele financiare ale companiei tale, sa poti transmite online documente etc.)?

Cat de posibil este sa iti schimbi contabilul in urmatoarele 6 luni?

Care sunt principalele atribute/calitati pe care le cauti la contabilul tau?


Suna acum
Contact