Nu rata Webinar-ul Live „e-Factura, ghid complet pentru antreprenori”. Înregistrează-te Gratuit ACUM. 

Keez.ro a participat la Gala NOCASH 2018, evenimentul dedicat industriei de plati electronice

Share this article

Timp de citire: < 1 minut

Cuprins

In data de 7 Mai 2018 am avut marea placere de a participa la Gala NOCASH,cel mai cunoscut eveniment al industriei de plati electronice din Romania, acesta fiind organizat in primavara fiecarui an, incepand cu anul 2002.Traditia acestui eveniment care a avut loc negresit in fiecare primavara face ca gala NOCASH sa fie unul din cele mai importante spatii de dezbatere si schimb de idei inovatoare in domeniul platilor electronice.

 

In cadrul Galei se acorda si premii de excelenta pe baza activitatii din anul precedent. Oferind confirmarile oficiale liderilor din industrie, pe baza de date statistice, gala NOCASH este un eveniment asteptat de persoanele-cheie din acest domeniu.

 

Exista si o serie de premii care se acorda in urma nominalizarilor NOCASH insa votul apartine unui juriu reprezentativ pentru industria de plati, fiind format din peste 40 de persoane: directori departamente carduri sau canale alternative ale emitentilor, reprezentanti ai schemelor de plata, procesatorilor de card, furnizorilor de infrastructura, si nu in ultimul rand, ai autoritatilor de autorizare, reglementare si supraveghere.

 

Aceasta a fost prima noastra participare la Gala NOCASH,care a fost o experienta atat interesanta, cat si utila, intalnindu-ne cu oameni de varf ai acestui domeniu si impartasind cu acestia viziunea noastra asupra imbinarii dintre tehnologie si tranzactiile financiare.

 

Si pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, iata mai jos cateva fotografii care suprind unele momente de la GalaNOCASH:

 

 

Recomandările noastre

Abonează-te gratuit la Newsletter-ul Keez!

Ești antreprenor și vrei să afli primul tot ce contează pentru pentru afacerea ta?
Abonează-te și vei fi la curent cu: