Formular de contact

Completeaza formularul pentru a cere detalii si consultanta gratuita despre beneficiile contabilitatii online:

Sunt de acord cu utilizarea datelor mele in scopul transmiterii de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes pe viitor precum si pentru transmiterea de materiale de marketing si publicitate, invitatii la evenimente organizate de catre Keez sau in parteneriat cu alte companii.

Contabilitate digitala

Ce facem cu o factura neinregistrata in contabilitate?

In activitatea de zi cu zi a unei companii, se poate intampla ca documentele sa nu fie transmise la timp catre contabilitate. In acest articol iti vom explica ce trebuie sa faci cu o asemenea factura si cum trebuie procedat in functie de situatie.

Citeste mai mult
Ai un business de tip eCommerce? Iata cele mai des intalnite probleme de contabilitate si solutiile lor!

Comertul online, cunoscut si sub numele de eCommerce continua sa infloreasca in Romania, din ce in ce mai multi antreprenori deschizandu-si un magazin online pentru a intampina apetitul romanilor pentru cumparaturi pe internet.

Citeste mai mult
Schimbarea firmei de contabilitate este un proces mai simplu decat crezi

Contabilitatea este indispensabila in orice companie sau firma, atat din punct de vedere legal, cat si pentru buna desfasurare a unui business. Fiind un domeniu “arid”, in care domina cifrele si rapoartele, in cele mai multe cazuri, antreprenorii prefera sa externalizeze aceasta activitate, apeland…

Citeste mai mult
Tehnologia lipseste din serviciile contabile clasice

Tehnologia lipseste din serviciile contabile clasice ... Consecinta: un lung sir de probleme. Keez.ro rezolva toate aceste probleme sau dificultati prin digitalizarea activitatii contabile. Incearca si tu keez.ro si vei uita de grijile curente generate de un serviciu contabil clasic.

Citeste mai mult
De unde a plecat ideea de contabilitate digitala, keez.ro?

Keez.ro a pornit din dorinta de a oferi ceva nou pentru piata din Romania, o solutie completa de contabilitate la nivelul tehnologic al anului in care ne aflam. Am pornit cu o echipa de 20 de programatori de top si am investit aproape un an de munca, intr-o aplicatie menita sa usureze munca antreprenorilor…

Citeste mai mult
Suna acum
Inregistrare