Formular de contact

Completeaza formularul pentru a cere detalii si consultanta gratuita despre beneficiile contabilitatii online:

Sunt de acord cu utilizarea datelor mele in scopul transmiterii de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes pe viitor precum si pentru transmiterea de materiale de marketing si publicitate, invitatii la evenimente organizate de catre Keez sau in parteneriat cu alte companii.

Contabilitate digitala

3 beneficii majore ale serviciilor de contabilitate online pentru antreprenorii de IMM-uri

Daca esti antreprenorul unui IMM, poti profita de noile solutii pe care tehnologia secolului XXI le ofera pentru a scapa de corvoada evidentei chitantelor, facturilor si a altor documente si a te concentra pe cautarea de noi oportunitati pentru a-ti dezvolta afacerea.

Citeste mai mult
Keez.ro a participat la Gala NOCASH 2018, evenimentul dedicat industriei de plati electronice

In data de 7 Mai 2018 am avut marea placere de a participa la Gala NOCASH, cel mai cunoscut eveniment al industriei de plati electronice din Romania, acesta fiind organizat in primavara fiecarui an, incepand cu anul 2002.

Citeste mai mult
Serviciile de contabilitate online - cea mai sigura optiune pentru securitatea datelor tale

Contabilitatea este indispensabila oricarei companii, fie ca vorbim despre o firma mica de tip IMM sau o corporatie multinationala. In prezent, cei mai multi antreprenori lucreaza cu o firma de contabilitate, majoritatea dintre acestea utilizand serverele proprii pentru a stoca datele contabile ale…

Citeste mai mult
Cum te pot ajuta serviciile de contabilitate online sa ai un business mai profitabil

Majoritatea antreprenorilor care au un IMM considera ca inteleg conceptul de profitabilitate cand vine vorba de business-ul lor. Intelegerea conceptului de profitabilitate si evaluarea sistematica a acestui indicator este un aspect deosebit de important pentru viitorul unei afaceri.

Citeste mai mult
Iata care sunt semnele ca business-ul tau este pregatit sa apeleze la servicii de contabilitate salarizare externalizate

Fiecare companie are propriile criterii pe baza carora decideze sa opteze pentru anumite servicii sau altele.

Citeste mai mult
Suna acum
Inregistrare