Contabilitate digitala

Serviciile de contabilitate online - cea mai sigura optiune pentru securitatea datelor tale

Contabilitatea este indispensabila oricarei companii, fie ca vorbim despre o firma mica de tip IMM sau o corporatie multinationala. In prezent, cei mai multi antreprenori lucreaza cu o firma de contabilitate, majoritatea dintre acestea utilizand serverele proprii pentru a stoca datele contabile ale…

Citeste mai mult
Cum te pot ajuta serviciile de contabilitate online sa ai un business mai profitabil

Majoritatea antreprenorilor care au un IMM considera ca inteleg conceptul de profitabilitate cand vine vorba de business-ul lor. Intelegerea conceptului de profitabilitate si evaluarea sistematica a acestui indicator este un aspect deosebit de important pentru viitorul unei afaceri.

Citeste mai mult
Iata care sunt semnele ca business-ul tau este pregatit sa apeleze la servicii de contabilitate salarizare externalizate

Fiecare companie are propriile criterii pe baza carora decideze sa opteze pentru anumite servicii sau altele.

Citeste mai mult
Ce facem cu o factura neinregistrata in contabilitate?

In activitatea de zi cu zi a unei companii, se poate intampla ca documentele sa nu fie transmise la timp catre contabilitate. In acest articol iti vom explica ce trebuie sa faci cu o asemenea factura si cum trebuie procedat in functie de situatie.

Citeste mai mult
Ai un business de tip eCommerce? Iata cele mai des intalnite probleme de contabilitate si solutiile lor!

Comertul online, cunoscut si sub numele de eCommerce continua sa infloreasca in Romania, din ce in ce mai multi antreprenori deschizandu-si un magazin online pentru a intampina apetitul romanilor pentru cumparaturi pe internet.

Citeste mai mult