Formular de contact

Completeaza formularul pentru a cere detalii si consultanta gratuita despre beneficiile contabilitatii online:

Sunt de acord cu utilizarea datelor mele in scopul transmiterii de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes pe viitor precum si pentru transmiterea de materiale de marketing si publicitate, invitatii la evenimente organizate de catre Keez sau in parteneriat cu alte companii.

Contabilitate digitala

Obligatii fiscale in cazul contractelor de drepturi de autor

Ca antreprenor, te-ai aflat macar o data in situatia de a semna un contract in schimbul unui serviciu de scurta durata. Cea mai potrivita forma de contractare pentru servicii intelectuale este cea a drepturilor de autor, care aduce beneficii atat pentru prestator, cat si pentru tine, ca antreprenor.

Citeste mai mult
Tot ce trebuie sa stii despre deplasari si delegatii

Angajatii care se deplaseaza in interes de serviciu atat in interiorul tarii, cat si in afara ei, au dreptul la decontarea cheltuielilor de transport, de cazare si de masa, conform Codului Muncii.

Citeste mai mult
Firmele controlate de ANAF sunt selectate acum de Comisia Nationala de Strategie si Prognoza

Potrivit acordului de cooperare semnat la 22 ianuarie intre ANAF si CNSP, de acum Comisia Nationala de Strategie si Prognoza va analiza si selecta contribuabilii pentru controalele fiscale, iar ANAF va realizeaza inspectiile aferente.

Citeste mai mult
Care sunt elementele fiscale de care trebuie sa tii cont la angajarea unui nou coleg

2019 a venit cu mari schimbari in multe domenii de activitate, schimbari care aduc modificari la nivel administrativ in toate firmele cu activitate permanenta.

Citeste mai mult
3 lucruri pe care nu trebuie sa i le ceri contabilului tau

Fie ca detii o afacere, fie ca planuiesti sa devii un proprietar de afacere, una dintre cele mai bune inspiratii ale tale poate veni dintr-o sursa neasteptata. Nu este vorba de primul tau angajat, de asistentul personal sau chiar e avocatul tau. De fapt, este vorba de persoana care iti calculeaza bugetul,…

Citeste mai mult
Suna acum
Contact