Formular de contact

Completeaza formularul pentru a cere detalii si consultanta gratuita despre beneficiile contabilitatii online:

Sunt de acord cu utilizarea datelor mele in scopul transmiterii de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes pe viitor precum si pentru transmiterea de materiale de marketing si publicitate, invitatii la evenimente organizate de catre Keez sau in parteneriat cu alte companii.

Contabilitate digitala

Veștile bune despre casele de marcat electronice vin de la Keez

Casele de marcat electronice sunt un subiect care generează nenumărate întrebări, temeri și probleme tehnice sau legislative. Acum, Keez aduce și vești bune legate de aceste dispozitive.

Citeste mai mult
Ce e de facut atunci cand descoperi o factura neinregistrata in contabilitate?

In activitatea de zi cu zi a unei companii, se poate intampla ca unele documentele sa nu fie transmise la timp de catre parteneri. Afla ce trebuie sa faci cu o asemenea factura si cum trebuie procedat in functie de situatie.

Citeste mai mult
Imediat e suficient de repede?

Prin platforma Open Banking de la Libra Bank, dedicata segmentului business, clientii Keez pot prelua in mod automat situatia soldurilor si istoricul tranzactiilor clientilor sai chiar din aplicatia KEEZ Mobile! De acum, ai informatii despre facturile incasate, cele neincasate iar, pe langa aceste lucruri,…

Citeste mai mult
Rolul administratorului si al asociatului in SRL – obligatii si drepturi

SRL-ul este societatea cu raspundere limitata o forma de de organizare mai flexibila decat alte forme de societati comerciale. Este potrivita pentru un proprietar unic sau pentru un numar mic de asociati. Practic, persoana fizica din spatele unui SRL are o raspundere limitata in fata legii, dar si fata…

Citeste mai mult
Obligatii fiscale in cazul contractelor de drepturi de autor

Ca antreprenor, te-ai aflat macar o data in situatia de a semna un contract in schimbul unui serviciu de scurta durata. Cea mai potrivita forma de contractare pentru servicii intelectuale este cea a drepturilor de autor, care aduce beneficii atat pentru prestator, cat si pentru tine, ca antreprenor.

Citeste mai mult
Suna acum
Inregistrare