Căutăm colaboratori, Experți Contabili

Share this article

Timp de citire: 3 minute

Keez, furnizor de servicii de contabilitate online, caută colaboratori, Experți Contabili care pot lucra chiar și de acasă, în funcție de programul lor.

Trimite un CV la office@keez.ro și hai să discutăm.

Cine este Keez?

Keez este o firmă de servicii complete de contabilitate cu peste 1500 de clienți din București, Constanța, Iași, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Craiova și alte orașe din întreaga țară.

Numărul mare de clienți și dispersia lor geografică pe teritoriul României sunt posibile deoarece Keez, în plus față de oferta obișnuită de contabilitate, oferă, printre altele:

  • o relație directă și continuă între Expertul Contabil și firma client
  • rapoarte de management financiar actualizate în timp real
  • disponibilitatea tuturor documentelor și declarațiilor firmei pe telefonul mobil al antreprenorului (sau pe desktop, direct în platforma online).

Tehnologia eficientizează activitatea expertului contabil

Toate acestea se datorează, într-adevăr, tehnologiei. Spre deosebire de o firmă obișnuită de contabilitate, Keez a automatizat foarte multe faze ale procesului contabil, lăsând în grija Experților Contabili doar acele etape în care experiența și pregătirea lor profesională sunt cruciale și fără de care procesul contabil nu poate fi închis:

  • verificările finale de balanță și declarații, decizia de depunere a acestora (prin click pe un buton, însă în urma unei analize profesionale la latitudinea Expertului Contabil),
  • relaționarea cu antreprenorul sau reprezentantul firmei client,
  • consultanță profesională pentru antreprenor și îndrumarea sa către cele mai bune alternative pe care le poate urma astfel încât afacerea sa să aibă o baza legală solidă și un fundament financiar sustenabil.

Experții Contabili nu mai trebuie să facă activități de rutină

Pentru toate celelalte etape ale procesului contabil, Keez a construit roboți, elemente de inteligență artificială care scanează, compară, transformă, înregistrează și trimit mesaje de alertă. Orice activitate repetitivă, care nu necesită ani de studiu și certificări din partea unui contabil, a fost automatizată. În sistemul de contabilitate Keez, experții contabili au mai mult timp la dispoziție pentru consultanță și relaționare cu clienții lor.

Fără documente fizice, fără dosare

La Keez, clienții și Experții Contabili nu administrează dosare, nu lucrează cu documente fizice. Documentele firmei client sunt urcate de către antreprenor sau de imputernicitul acestuia în platforma Keez printr-o simplă poză făcută cu telefonul mobil (sau redirecționate pe email), apoi sistemul informatic bazat pe inteligență artificială contează documentul și actualizează în timp real un pachet de rapoarte de Management Financiar disponibil clientului pe mobil sau pe desktop, direct din platformă. Astfel, Expertul Contabil din sistemul Keez nu se ocupă de operare documente primare sau de extrase.

Firmele au acces în timp real la informații financiare

Sistemul online Keez permite clientului un acces în timp real la informații precum venituri, cheltuieli, profit, facturi neîncasate, facturi de plată, toate expuse în limbaj antreprenorial (nu contabil), ceea ce înseamnă că totul este mult mai ușor de înțeles, deci mult mai puține întrebări de rutină vor fi adresate Expertului Contabil care se ocupă de firma client.

Comunicarea dintre Expert și clienții săi este eficientizată prin sisteme integrate

Clienții Keez primesc suport de la Expertul Contabil alocat firmei lor prin intermediul sistemului de mesagerie nativ Connect, integrat în platforma Keez. Acest lucru permite Expertului Contabil o administrare superioară a întrebărilor și solicitărilor venite de la antreprenor și a întregii conversații cu toți clienții de care se ocupă.

Un Expert Contabil din sistemul Keez poate avea clienți din toată țara și poate lucra de oriunde

Experții Contabili colaboratori din sistemul Keez pot lucra de oriunde din România și pot avea clienți din toată țara. În sistemul Keez, Experții Contabili nu trebuie sa își caute clienți, aceștia sunt alocați către ei direct de către Keez. Mai mult, Experții Contabili nu trebuie să aibă grijă de încasarea facturilor, de asta se ocupă un sistem automat de debitare directă a cardului bancar business al clientului.

Trimite-ne un CV la office@keez.ro

Vrei să beneficiezi de facilități pe măsura experienței și pregătirii tale profesionale? Alege să lucrezi ca Expert Contabil în sistemul Keez. Trimite un CV la office@keez.ro și hai să discutăm.

Recomandările noastre