NOUTĂȚI

Informații utile pentru ca tu să ai control asupra afacerii tale, oriunde, oricând, pe mobil sau din portalul Web.

22 de experţi contabili şi 13 programatori țin contabilitatea pentru 1000 de firme

27.03.2020

news-2

Într-un interviu video cu Ioana Niță, redactor la Ziarul Financiar, Daniel Mateescu, CEO Keez, a dat detalii despre felul în care firma de contabilitate online Keez reușeste să țină contabilitatea pentru 1000 de firme cu 22 de experţi contabili şi 13 programatori.

Cheia succesului firmei Keez este platforma disponibilă online și pe telefonul mobil prin intermediul aplicației Keez Mobile.

Antreprenorii care au ales contabilitatea online au la dispozitie o soluţie software ce combină mai multe tehnologii, printre care mobile, cloud şi inteligenţă artificială.

Procesul este extrem de simplu: “clientul are o aplicaţie mobilă, face poză cu telefonul său mobil la orice fel de document, poza se încarcă în cloud pe servere, se transformă în notă contabilă prin procese automatizate cu ajutorul inteligenţei artificiale, iar antreprenorului i se întorc automat şi instantaneu pe telefonul mobil rapoarte (de exemplu, dacă antreprenorul se află în benzinărie şi face o poză la bon şi o încarcă în aplicaţie, instantaneu vede cum îi cresc cheltuielile“, a declarat Daniel Mateescu pentru Ziarul Financiar. 

Urmărește interviul complet pe site-ul Ziarul Financiar, aici

 

Vezi toate articolele
alo Sună acum
Vreau să fiu sunat