Formular de contact

Sunați-ne la 0770 330 846 sau completați formularul pentru a obține informații și consultanță gratuită, detalii despre beneficiile contabilității online și oferta specială asociată pachetului StartUp BCR:

Sunt de acord cu utilizarea datelor mele în scopul transmiterii de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezintă interes pe viitor precum și pentru transmiterea de materiale de marketing și publicitate, invitații la evenimente organizate de către Keez sau în parteneriat cu alte companii.

Felicitări pentru noua ta afacere!

Pentru că ai pachetul StartUp GRATUIT BCR și folosești mereu online-banking, acum ai pe telefon și contabilitate online de la Keez + 6 luni de abonament GRATUIT*.


Contact


Tu faci poză la documente, Keez face contabilitatea și îți oferă mult mai mult decât ai putea primi de la un expert contabil obișnuit:


Transmitere online a documentelor pentru realizare activități contabile
Acces on-line 24/7 la toate documentele financiare plus modul facturare
Raportări complexe și simplificate, în timp real, pe desktop și mobil
Pontaj în timp real și generare automată contracte de muncă pentru salariați
Contabilitate financiară, jurnal TVA, balanță, registre contabile obligatorii, bilanț
Depunere declarație taxe și impozite, realizare documente salarizare și ITM

IMPORTANT: în abonamentul lunar de la Keez, o echipă de 20 de experți contabili CECCAR îți stau la dispoziție pentru consultanță.

Contact

*Cele 6 luni GRATUITE sunt acordate pentru pachetul MINI. În cazul în care activitatea și dimensiunea firmei necesită alegerea unui alt pachet, valoarea acestuia va fi redusă cu valoarea pachetului MINI.Suna acum
Inregistrare